Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, w 14t3d dostalam silnego krwotoku dokładnie 2 doby po założeniu szwu na szyjkę tego profilaktycznego. W szpitalu zbadali tylko dziecko, miało się dobrze (mieszkam w UK). W dni później wyszłam leżeć do domu. Krwawilam jeszcze kolejny dzień, potem brązowe plamienie aż do dziś czyli 2 tygodnie po krwotok. 4 dni po tym incydencie pojechałam na usg do polskiego gina, znalazł krwiak 2.8cm na 0.94cm między szyjka a dzieckiem. Usg w szpitalu jutro a u polskiego gina za 1.5tyg. Czy to normalne że ju prawie w tygodnie ciągle plamie na brązowo z takimi mini niteczkami czarno brązowymi? Kilka dni temu plamienia już prawie wcale nie było, od wczoraj znow brązowe. Na wkładce nie mam tylko jak idę siusiu. Leze od 2 tyg plackiem i biore sporo leków w tym 3 x 1 duphaston ( zmieniłam z dopochwowej od krwawienia). Boje się bardzo bo to wyczekana ciza po IVF.. dzis 16t4d dopiero... Czy to nieustające plamienie może być groźne dla synka?
Hej, w 14t3d dostalam silnego krwotoku dokładnie 2 doby po założeniu szwu na szyjkę tego profilaktycznego. W szpitalu zbadali tylko dziecko, miało się dobrze (mieszkam w UK). W dni później wyszłam leżeć do domu. Krwawilam jeszcze kolejny dzień, potem brązowe plamienie aż do dziś czyli 2 tygodnie po krwotok. 4 dni po tym incydencie pojechałam na usg do polskiego gina, znalazł krwiak 2.8cm na 0.94cm między szyjka a dzieckiem. Usg w szpitalu jutro a u polskiego gina za 1.5tyg. Czy to normalne że ju prawie w tygodnie ciągle plamie na brązowo z takimi mini niteczkami czarno brązowymi? Kilka dni temu plamienia już prawie wcale nie było, od wczoraj znow brązowe. Na wkładce nie mam tylko jak idę siusiu. Leze od 2 tyg plackiem i biore sporo leków w tym 3 x 1 duphaston ( zmieniłam z dopochwowej od krwawienia). Boje się bardzo bo to wyczekana ciza po IVF.. dzis 16t4d dopiero... Czy to nieustające plamienie może być groźne dla synka?
Dzięki! Duży był Twój krwiak?Brązowe plamienie nawet z nitkami oznacza, że krwiak się oczyszcza. Może być nawet na tyle dużo tej wydzieliny, że będziesz miała uczucie uplawow. Dopiero z czerwoną krwią musisz się zgłosić do lekarza. Ja plamilam do około 22 tc.
8x3x4 cmDzięki! Duży był Twój krwiak?
O cholerka duży.. Moj miał ostatnio we wtorek przed oczyczaniem się 4.8 x 1.8cm i myślałam że ogromny.. skonczylam w 17tc. A w którym tc u Ciebie był ten krwiak ? Po 22tc jak przestałas plamić już znikł krwiak? Leżałaś cały czas do czasu aż zanikł?8x3x4 cm
O cholerka duży.. Moj miał ostatnio we wtorek przed oczyczaniem się 4.8 x 1.8cm i myślałam że ogromny.. skonczylam w 17tc. A w którym tc u Ciebie był ten krwiak ? Po 22tc jak przestałas plamić już znikł krwiak? Leżałaś cały czas do czasu aż zanikł?
O kurcze to było groźnie jak przy łożysku, mój naszczescie na tą chwilę daleko od łożyska.. Moj krwiak sie pojawił w 14tc po założeniu szwu na szyjkę prewencyjnie gdyż właśnie w pierwszej ciąży leżałam plackiem przez szyjkę właśnie... Jak ni urok to tzw s*aczkaTaki rozmiar miał około 13tc. Jakoś w okolicy USG połówkowego krwiak już był malutki, czyli zanikanie plamienia oznaczało znikanie krwiaka. Mój krwiak podchodził pod łożysko i przy porodzie było to widac na łożysku. Nie miałam nakazu leżenia, ale to robiłam całą ciążę. Potem miałam problemy z szyjka.
O kurcze to było groźnie jak przy łożysku, mój naszczescie na tą chwilę daleko od łożyska.. Moj krwiak sie pojawił w 14tc po założeniu szwu na szyjkę prewencyjnie gdyż właśnie w pierwszej ciąży leżałam plackiem przez szyjkę właśnie... Jak ni urok to tzw s*aczkaA coś konkretnego bralas aby krwiak zanikl ? Ja biorę magnez, nospe, duphaston, Wit C 1000 aby ponoć temu wchłonieciu, odstawilam tez heparyne aby się nie powiększał...