U
użytkownik 207953
Gość
Eee? Nie kojarzę, a robiłam trzy razyNo taki jest wymóg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Eee? Nie kojarzę, a robiłam trzy razyNo taki jest wymóg
Ja miałam powiedziane to od ginekologa oraz pielęgniarki diabetologicznej bo inaczej wynik jest niemiarodajny. Na stronach medycznych też jest o tym wzmianka.Eee? Nie kojarzę, a robiłam trzy razy![]()
Badanie należy wykonać w godzinach porannych, na czczo – od ostatniego posiłku powinno upłynąć 8-14 godzin.Ja miałam powiedziane to od ginekologa oraz pielęgniarki diabetologicznej bo inaczej wynik jest niemiarodajny. Na stronach medycznych też jest o tym wzmianka.
A tymczasem w niektórych krajach, np w Niemczech, nie trzeba być nawet na czczoBadanie należy wykonać w godzinach porannych, na czczo – od ostatniego posiłku powinno upłynąć 8-14 godzin.
To nie jest wymóg. Optymalny czas to 8 h. Nigdy nie robiłam krzywej po 12 h. A w swoim życiu mam ich za sobą już kilkanaście.No taki jest wymóg
Miałam krzywą kilka razy. 8h optymalnie ale zdążało mi się i troszkę mniejNo taki jest wymóg