Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
KingaP- trzymam kciuki. Ja jeszcze nie robiłam badania, ale mnie to niedługo czeka.
I jakoś nie czuję się szczęśliwa z tego powodu. Daj znać, jak było...
byłam dzielna, bo napój nie jest taki zły, wcisnęłam sobie cytrynę. Gorzej było dojechać do przychodni i wrócić z powrotem, bo bylo mi słabo z głodu. A jak dopadłam do lodówki, nie wiedziałam za co chwycić... Ale zostaje takie dziwne uczucie w żołądku...
Ja już to raz przeszłam i zgadzam się że nie takie to straszne, naprawde, nikt mi wtedy o cytrynie nie powiedział , było słodko (co ja mówię- mdło!) ale w porownaniu do dentysty to pestka!! w przyszłym tygodniu znowu krzywa cukrowa, grunt to mieć coś ciekawego do czytania na tą godzinkę
pozdrawiam, trzymajcie się!
Ja już myślałam że nie będe musiała tego badania robić bo poprzednio miałam jakoś wcześniej, chyba na początku 6 miesiąca no ale teraz to chyba jakiś standard jest , ciekawe, skoro morfologia i mocz w normie to myśle że powinni odpuścić
no ale trudno, co zrobić nie jestem lekarzem moze to ma jakiś sens