reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

reklama
my poki co oglądamy w kółko trzy nowe ksiązeczki - obie jesteśmy zachwycone!
Kicia Kocia na placu zabaw - świetne rysunki, fajny tekst i dość długa jak na nasze poprzednie pozycje. Mamy jeszcze inne z tej serii ale nie dotarłyśmy.
Jest tam kto? - genialne! Marysia puka do wszystkich drzwi i tylko czeka aż zobaczy spiae misie. Wtedy od razu kładzie spać swoje po czym czytamy od nowa. I tak w kółko... mam nadzieję żemi się szybko nie znudzi, bo zapowiada się dłuuugie czytanie:)
Babo chce! - strasznie fajna książeczka, Marysia pokachała od razu! Skończyłam czytac po raz pierwszy a ona krzyczy "baja baja" czyli przeczytaj jeszcze raz! Uwielbia chrumkające dziki:)

Wiedziałam, że Wam się spodobają!!!!!!! Babo chce jest u nas hitem nad hitami od miesięcy! :-)

u nas hmm... wyjęłam 'zobacz gdzie mieszka miś bodo' i jak z wszystkimi nowymi rzeczami mały jej nie zaakceptował, więc poleżała, ja sama ją oglądałam, potem małe podchody itd i po dwóch dniach mały ją polubił :) (nawiasem mówiąc tak jest ze wszystkim co nowe... ja nie mogę go usypiać, bo od tego jest tata, jak tata jest 3 dni w wawie, to babcia z nim walczy... danymi rzeczami bawimy się w takim a nie innym miejscu itp itd, ale będę z nim miała kiedyś jazdy! tylko typowe zabawki jakoś szybciej wchodzą w jego życie) podoba mu się sam zamysł okienek (u nas pierwsza taka pozycja), chociaż są małe i ciężko mu się je otwiera, poza tym jest zauroczony mnóstwem szczegółów, no i domek misia jest jak jego dom u dziadków, w kuchni bałagan, w szafce mikser itp itd, a stronice z piwnicą z narzędziami i pralką uwielbia, dziś nawet próbował wyjmować z szafki kombinerki :szok: niestety próba wyciągnięcia przedmiotu z książki zakończyła się niepowodzeniem :]

w użycie poszły też 'przyjaciele z domu' i ze wsi... a że tu magnesiki to zaakceptował je szybciej, ogólnie mogą byc ale szału jakiegoś wielkiego nie ma, pobawimy się z 10 minut i tyle :)

tak czy inaczej polecam/my :) reszta pewnie dopiero jak mikołaj wpadnie :p

Kasiawilde - oj będziesz.... :baffled: Młoda zdecydowanie.... prostsza w obsłudze, w sumie wszystko pasuje. Ja z ostrożności dokonałam rozpakowania i podziału książeczek podczas podwieczorku Krysi, bo by zapewne żyć nie dała :no:

Aestima, trasia kusicie tym 'Babo chce':-)
forever zaciekawiłaś mnie tymi 'Wyszywankami...':tak:
kasia no to czekamy do Mikołajek na resztę recenzji:tak:

ja ostatnio jak byłam w empiku to oglądałam książeczkę, która była na mojej liście
Bo widzisz, mamusiu i inne wierszyki - Książki dla Dzieci, Czas Dzieci
i jej zakup odkładam w czasie,
za to ta mi się spodobała i to baaaaardzo, bo nie mamy żadnej takiej rozkładanej:
Stasiek poleca: Mysia w domu i zagrodzie.
tylko czy też Emi na nią nie za mała?:sorry2:

reklama
kasiawilde a ksiązeczki "przyjaciele ze wsi i z domu" wizualnie fajne?
bo ja sie waham miedzy tą własnie serią a tą
Dzień w zoo. Magnesowa zabawa - Opracowanie zbiorowe za 24,49 zł | Książki empik.com
Dzień na wsi. Magnesowa zabawa - Opracowanie zbiorowe za 24,49 zł | Książki empik.com
martadelka fajna ta "mysia w domu i zagrodzie :tak:
nie wiem jak Emi ale wiem na pewno ze te małe papierowe figurki u nas nie miały by racji bytu :baffled: i ogólnie chyba Mati by to porozdzierał jak narazie...
ta fajnie wyglada The pop-up Dear Zoo Stasiek poleca: Pop-up'a dla Brata

Do góry