reklama
krolcia
Fanka BB :)
Właśnie właśnie! On jest niesamowity!!!!!!!!!!!
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Ja uwielbiam Amerykańskie seriale, które zaczęłam oglądać na studiach i dalej kontynuuje;-)
1. Chirurdzy - Grey's Anatomy
2. Dr House
3. Gotowe na wszystko
4. Bones
5. The Big Bang Theory (z mężem uwielbiamy ten serial
opowiada o losach genialnych fizyków )
6. Kiedys oglądałam Lost ale jak zaczęli przenosić się w czasie itp. to zrobiła się dla mnie bajeczka i przestał mnie interesować ten serial.
Najlepsza strona do ściągania seriali amerykańskich: www.blogy.com.ar
Książki to moja druga miłość. uwielbiam czytać książki Stephena Kinga i Mastertona. Ponadto książki z romansem w tle, ale nie Harlequiny (chociaż zdążyło mi się przeczytać kilka pozycji) ale są zbyt infantylne).
Z filmów dominują komedie (ze względu na gust męża) ale nie oprę się dobrym thrillerom i horrorom. z dobrych komedii, które niedawno oglądaliśmy polecam "Kac Vegas" o wieczorze kawalerskim (motyw często uzywany w filmach ale ta komedia została nakręcona w bardzo ciekawy i śmieszny sposób) Opis: Kac Vegas / Hangover, The (2009) - Filmweb
1. Chirurdzy - Grey's Anatomy
2. Dr House
3. Gotowe na wszystko
4. Bones
5. The Big Bang Theory (z mężem uwielbiamy ten serial

6. Kiedys oglądałam Lost ale jak zaczęli przenosić się w czasie itp. to zrobiła się dla mnie bajeczka i przestał mnie interesować ten serial.
Najlepsza strona do ściągania seriali amerykańskich: www.blogy.com.ar
Książki to moja druga miłość. uwielbiam czytać książki Stephena Kinga i Mastertona. Ponadto książki z romansem w tle, ale nie Harlequiny (chociaż zdążyło mi się przeczytać kilka pozycji) ale są zbyt infantylne).
Z filmów dominują komedie (ze względu na gust męża) ale nie oprę się dobrym thrillerom i horrorom. z dobrych komedii, które niedawno oglądaliśmy polecam "Kac Vegas" o wieczorze kawalerskim (motyw często uzywany w filmach ale ta komedia została nakręcona w bardzo ciekawy i śmieszny sposób) Opis: Kac Vegas / Hangover, The (2009) - Filmweb
little pony
Zaangażowana w BB
Wiolcia oglądałam kac Vegas, tez polecam
Ja teraz zaczęłam czytać "Męzczyżni, którzy nienawidza kobiet" Stienga Larssona, to jest I tom, jest jeszcze II o tytule "Dziewczyna, która igrała z ogniem"
...i III "Zamek z piasku, który runął".
Polecam wszystkie.
madziara158
Grudzień 2010
Ja polecam serial kryminalny Bez śladu. Prowadzący rozwiązują sprawy tajemniczych zniknięć czy zbrodni. Często zajmują się sprawami sprzed kilkudziesięciu lat.
Bardzo ciekawy i realistyczny serial.
Bardzo ciekawy i realistyczny serial.
Elena
Grudniówka 2010
swoją drogą może to głupie, ale jako że skupić mi się w tej ciąży ciężko...
Skąd ja to znam. Nawet nie dam radę czytać książek. Choć to moje hobby.
reklama