reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
zamiast w zachciewajkach to będę wrzucać linki do prześladujących mnie piosenek tutaj, hehe
[video=youtube;pOpdzS0CY8M]http://www.youtube.com/watch?v=pOpdzS0CY8M[/video] - pamiętacie to jeszcze, hehe Masakra, co mnie nachodzi w ciąży...
a to jest do śmiechu zarąbiste, uwielbiam to!! [video=youtube;MV3JOUfrgdk]http://www.youtube.com/watch?v=MV3JOUfrgdk[/video] mi wystarczy "aaaaa..." i już się śmieję!!
[video=youtube;pOpdzS0CY8M]http://www.youtube.com/watch?v=pOpdzS0CY8M[/video] - pamiętacie to jeszcze, hehe Masakra, co mnie nachodzi w ciąży...
a to jest do śmiechu zarąbiste, uwielbiam to!! [video=youtube;MV3JOUfrgdk]http://www.youtube.com/watch?v=MV3JOUfrgdk[/video] mi wystarczy "aaaaa..." i już się śmieję!!
ja z książek to najbardziej lubię kryminały - jak zaszłam w ciąże to przeczytałam wszystkie książki Aleksandry Marininy. mi osobiście się bardzo podobały.
w filmach to niestety nie jestem chyba na czasie hehew kinie ostatnio to byłam na awatarze a w domu nie chce mi się siedzieć i oglądać. ja nawet nie pamietam kiedy tv oglądałam. czasami włączę na wiadomości i pogodę i to wszystko. ale pewnie jak zalecę to irlandii to z nudów jak mój A będzie w pracy to coś tam pooglądam.
w filmach to niestety nie jestem chyba na czasie hehew kinie ostatnio to byłam na awatarze a w domu nie chce mi się siedzieć i oglądać. ja nawet nie pamietam kiedy tv oglądałam. czasami włączę na wiadomości i pogodę i to wszystko. ale pewnie jak zalecę to irlandii to z nudów jak mój A będzie w pracy to coś tam pooglądam.
ja z książek to najbardziej lubię kryminały
Polecam Jeffreya Archera - odkryłam go niedawno przez przypadek. Może to nie klasyczny kryminał, raczej taka sensacja-thriller, ale czyta się niesamowicie. Mąż się ze mnie śmiał, że mnie taka książka wciągnęła, a potem sam ją połknął w dwa dni
U
użytkowniczka r
Gość
kac Vegas oglądałam już jakiś czas temu i też polecam. Zakręcona komedia![]()
Też polecam Kac vegas :-)
Ja oglądam CSI:Miami,Las Vegas,Nowy York , Sex w wielkim mieście (serial i film) Na wspólnej,Bez skazy(ale nie ma już),Bez śladu,Dowody zbrodni,Uwaga faceci,czasami Szpilkki na Giewoncie (jak trafię),Hotel52 i kiedys tam Oficer,Oficerowie,Fala zbrodni... nie pamiętam więcej heh
Z książek to spodobało mi się Czerwony smok Thomasa Harrisa i My,dzieci z dworca zoo POLECAM
Ostatnio edytowane przez moderatora:
T
Tunia85
Gość
to ja powiem czego nie oglądać, nie oglądajcie w ciąży filmu Siedem dusz, film jest rewelacyjny, ale strasznie smutny, i ja go obejrzałam z m-c temu i wyłam jak bóbr, ja nawet nie jestem w stanie rozmawiać o tym filmie, więc do obejrzenia po porodzie,
film o dobrych ludziach, poczuciu winy i potrzebie jej odkupienia... w roli głównej niesamowity Will Smith, to chyba jego najlepsza kreacja
a poza tym lubię filmy z Di Carpio, poza Titaniciem, bo ten film przypiął mu złą łatkę, a on jest świetnym aktorem, chyba najlepszym swojego pokolenia: polecam: Co gryzie Gilberta Grap'a, Infiltracja, Uciec z Nowego Jorku, Niebiańska plaża,
Mam w planach zobaczyć Inception w kinie,
a ostatnio to oglądam głównie jakieś pierdoły, czuję się w ciąży jaką "cofnięta" i ciężko mi przychodzi oglądanie trudnych filmów i czytanie książek, uwielbiam Jane Austen, a w ciąży nudzi mnie śmiertelnie,
film o dobrych ludziach, poczuciu winy i potrzebie jej odkupienia... w roli głównej niesamowity Will Smith, to chyba jego najlepsza kreacja
a poza tym lubię filmy z Di Carpio, poza Titaniciem, bo ten film przypiął mu złą łatkę, a on jest świetnym aktorem, chyba najlepszym swojego pokolenia: polecam: Co gryzie Gilberta Grap'a, Infiltracja, Uciec z Nowego Jorku, Niebiańska plaża,
Mam w planach zobaczyć Inception w kinie,
a ostatnio to oglądam głównie jakieś pierdoły, czuję się w ciąży jaką "cofnięta" i ciężko mi przychodzi oglądanie trudnych filmów i czytanie książek, uwielbiam Jane Austen, a w ciąży nudzi mnie śmiertelnie,
A ja polecam z książek "Hrabiego Monte Christo"
Oglądałam film ze trzy razy, ale książka jest o niebo lepsza!
Czytam ją sobie teraz na zmianę z "Przeciwżyciem" Philipa Rotha, ale ta druga książka dość trudna, więc jeśli ktoś się nastawia na lekkie rzeczy w ciąży, to lepiej nie sięgać...
W międzyczasie czytam też o lobbingu dla Ukrainy w Europie międzywojennej, ale to już jest praca, a nie przyjemność
Dziś się może wybiorę na "Wenecję" do kina, bo podobno niezła. Ale to zależy, jak długo mi zejdzie u lekarza...
Czytam ją sobie teraz na zmianę z "Przeciwżyciem" Philipa Rotha, ale ta druga książka dość trudna, więc jeśli ktoś się nastawia na lekkie rzeczy w ciąży, to lepiej nie sięgać...
W międzyczasie czytam też o lobbingu dla Ukrainy w Europie międzywojennej, ale to już jest praca, a nie przyjemność
Dziś się może wybiorę na "Wenecję" do kina, bo podobno niezła. Ale to zależy, jak długo mi zejdzie u lekarza...
hej:-)coś wątek zamarł
ja uwielbiam czytać, ale teraz jakoś zapał mój się zmniejszył... może dlatego, że podczas czytania wiecznie coś podgryzam, a muszę zapanować nad wagą
teraz czytam 'kochanice króla', wielka bukwa, o królu Henryku 8, jest również film o tym samym tytule, jednak książka nieco się różni.
Co do seriali to lubię niezmiernie: Moja rodzinka, Absolutnie fantastyczne ,no i mój naj - Pastor na obcasach - niestety rzadko można się na niego natknąć, nawet na allegro jest tylko wersja angielska:-(
taki specyficzny humor, nie każdemu podejdzie:-)
ach, no i CSI, najbardziej Las Vegas,a ten rudy z Miami mi się nie podoba

ja uwielbiam czytać, ale teraz jakoś zapał mój się zmniejszył... może dlatego, że podczas czytania wiecznie coś podgryzam, a muszę zapanować nad wagą

Co do seriali to lubię niezmiernie: Moja rodzinka, Absolutnie fantastyczne ,no i mój naj - Pastor na obcasach - niestety rzadko można się na niego natknąć, nawet na allegro jest tylko wersja angielska:-(
taki specyficzny humor, nie każdemu podejdzie:-)
ach, no i CSI, najbardziej Las Vegas,a ten rudy z Miami mi się nie podoba

reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja tez uwielbiam czytac
niby teraz mam czas na L4, ale do czytania to mam nastroj dopiero wieczorem jak juz jest cicho w domu. teraz czytam "Hakawati" - cegła 700 stron, ale bardzo dobrze sie czyta. dzieje sie w kulturze arabskiej. potem mam w planach" jedz, modl sie i kochaj". moja mama czytala i mowi, ze swietna, a film podobno typowa komercja amerykanska ...
no i ogladam nowy sezon "chirurgow" - juz byly dwa odcinki, premiera zawsze w czwartki, wiec w piatek od rana ogladam on-line
DDD
no i ogladam nowy sezon "chirurgow" - juz byly dwa odcinki, premiera zawsze w czwartki, wiec w piatek od rana ogladam on-line