reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ksiega imion

reklama
banankowa ja Ci polecam Marcina, mój mąż ma na imię Marcin i jest przekochany hihi a wiem, że myślałaś nad tym imieniem, poza tym masz już Michałka to też by było na M... :)

jeśli i Tobie i mężulkowi podoba się imię Alan, to może warto się na nie zdecydować, sama wiem jak ciężko wybrać imię.... mamy z mężem ten problem, nie możemy się dogadać jak nazwać córeczkę:confused2:

kurcze a mnie szczebiotka wbila klina i tak mysle o tej Patrycji i mysle i chyba nic nie wymysle...
mam taki pomysl, zeby przeprowadzic w rodzinie ankiete z okazji bozonarodzeniowych odwiedzin, dot. imion, a pozniej w ramach demokratycznych wyborow glosowac :-D ja sie normalnie z mezem nie dogadam :wściekła/y: potrzebujemy wsparcie:tak:

Natan to był mój typ nr1 jak byłam w ciąży z Laurą. Strasznie mi sie podoba
Wczoraj mowiłam mężowi o Denisie to nawet mu sie spodobało:tak:
Wiec myśle że jak bedzie syn nie bedzie problemu a ja córeczka to długa droga przed nami

reklama
Do góry