reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ksiega imion

marynka w chcesz dac jakies zagraniczne czy polskie? moj cale szczescie polak, ale i tak zupelnie inny gust jest chodzi o imiona... teraz truje dupe mi nad Martyna, choc tak miala na imie jego byla :sorry2:

reklama
tak jak pisalam moje typy to dla dziewczynki Annemarie [Anmari], Maja no i chyba ta Ewa. A chlopak Ludwik lub Gustaw. Tak naprawde chcialabym miec Stasia albo Wladzia, ale w Austrii to nie przejdzie, a i dziecku krzywdy nie chce zrobic :zawstydzona/y:

ja tez wybieram uniwersalnie, zeby bylo i tu znane i w Polsce. tu tez by Stas albo Antosia nie przeszlo... a AnneMarie to popularne takze w Skandynawii

A u nas stanelo na Guciu. Co prawda miala byc Maja, ale w sumie to jedna pszczolka :-D i w sumie po problemie, bo imie dla dziewczynki nie jest latwo znalezc :tak:

Zabka a co się stało z Wojtkiem? Byłam przekonana, że u Was już wybrane i zatwierdzone.

My już do brzuszka Zosia się zwracamy więc chyba już przewrotów nie będzie :-)

reklama
Do góry