reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ksiega imion

Gracjan kojarzy mi się z tym typem troszkę upośledzonym z netu...:p

Moja koleżanka chciała Gucia skończyło się na Franku a teraz żałuje...mi się bardzo podoba takie niecodzienne a jednak bardzo przyjazne imię:)

Dla dziewczynki Pola ładnie, szkoda tylko, że coraz więcej mam tak daje na imię swoim córkom.Mi oprócz Neli bardzo się jeszcze podoba Zoja i Zuza:-D

reklama
A ja znalam jednego Gracjana, bardzo "kobiecy" byl i pracowal jako fryzjer :tak: chyba znam za duzo ludzi, bo kazde imie mi sie z kims kojarzy :rofl2:

Bedzie syn wiec musze szukac imienia dla syna i zastrzelcie mnie ale podoba mi sie imie Ethan ( Itan) no boskie!!! ale wiecie typy typami a co wyjdzie w praniu to sie okarze heheh
Moja coreczka cieszy sie na braciszka i mowi ze bedzie Natan:-D

A moze ktors bedzie miaa Kornelke:confused: Wczoraj myslalam o tym imieniu no ale ze bedzie syn to mi juz nie pasuje:-D

u nas bedzie Amelka na 99%

deizzi Aleks bardzo fajne, rzadko sie slyszy ostatnio

paty ja bym wybrala Karola, ale to tylko moje zdanie ;-)

anka Kornel bardzo ladne imie, ja takie chcialam ale znajomi maja wiec odpada... a Natan i Ethan tez super! nie mieszkasz w Pl wiec mozesz sobie pozwolic bez zadnych ale

Deizzi Aleks świetne imię, gdyby nie dziwne inicjały nasz Szczepcio miałby tak na pierwsze:-)
Anka, Ethan śliczne imię, choć powiem szczerze że ze względu na to, że chyba dość blisko jesteście z rodziną w Polsce to chyba bym jednak stawiała na Natana, bardziej międzynarodowe, pomysł Maryńki z Kornelem też mi się bardzo podoba:-)
Herbata, Amelka cudne imie, dla mnie jednak zbyt popularne

U nas chyba zostanie Bianka Zofia, ja już do brzucha inaczej niż Zosia się nie zwracam, Mąż czasami jeszcze kręci nosem ale chyba się oswaja;-)

szczebiotka tu gdzie mieszkam nie jest w ogole popularne dlatego ja tez juz przywyklam i mowie Amelka do brzucha. M. wybieral. tym razem jemu dalam szanse ;-) a Bianka bardzo mile dla ucha.

reklama
Mnie Gracjan też sie podoba :tak: ale mojemu już nie . A Lorena kojarzy mi sie z L'OREAL :-) a konkretnie z pianką do włosów bo używam :rofl2:

hehehhehe ale sie uśmiałam świetne porównanie ale trafne serio:-D
moja babcia,80 lat spytała mnie ostatnio czemu tak brzydko RÓŻA chcemy dziecko nazwać i czemu nie.......Hildegardzia:szok: hehehehhe

Do góry