Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
madziulec_reflux pisze:Mysle, ze powoli staje si eekspertem w dziedzinei refluksu, zakazen drog moczowych i badan w tych dziedzinach.
Magda
nikita33 pisze:madziulec_reflux pisze:Mysle, ze powoli staje si eekspertem w dziedzinei refluksu, zakazen drog moczowych i badan w tych dziedzinach.
Magda
oczywiście widziałam stronkę, rzeczywiście wychodzi na to, że jesteś ekspertem, pewnie wiesz tyle, co niejeden lekarz....
napewno nie raz skorzystamy z Twojego doświadczenia
Mysle, ze kazda z nas MUSI byc ekspertem jesli ma chore dziecko. ja ostatnio nawet zalatwilam orzeceznie o niepelnosprawnosci dla mojego synka.
Jesli macie pytania - chetnie bede odpowiadac. Jednak teksty, ktore umieszczamy na stronie moga byc troche za malo zrozumiale.
Polecamy sie.
madziulec_reflux pisze:. ja ostatnio nawet zalatwilam orzeceznie o niepelnosprawnosci dla mojego synka.
Z wielu ulo mozna skorzystac - leki.. na przyklad ;-)))martaglo pisze:Piszę bo nie wiem czy wiecie, że mając takie orzeczenie możecie 1 raz w roku skorzystać z usług PEFRON-u i jechać z dzieciaczkiem na turnus rehabilitacyjny za grosiki. Zaraz wchodzę na stronę Magdy zobaczyć co mnie może zainteresować. Trzymam kciuki za Filipka 11 maja. Powodzenia na badaniach.
nikita33 pisze:madziulec_reflux pisze:. ja ostatnio nawet zalatwilam orzeceznie o niepelnosprawnosci dla mojego synka.
my mamy takie orzeczenie już od półtora roku - niedawno nam się skonczyło, bo było na dwa lata, po kolejnej cystografii okaże się, czy możemy starać się o nie dalej, czy nie (OBY NIE!! )
pozdrawiam
nikita
madziulec_reflux pisze:[
Tak naprawde orzeczenie o niepelnosprawnosci dziecka nie ma dla Ceibie zadnych negatywnych konsekwencji. same pozytywy:
- dojazdy ze znizka
- mozliwosc starania si eo turnusy rehabilitacyjne
- mozliwosci o staranie sie o karte parkowania dla osoby niepelnospreawnej (gdy macie samochod)
- pzredszkole czy zlobek - dziekco am pierwszenstwo, razem z dziecmi samotnych rodzicow (moje to ma juz dwa plusy, bo jestem samotna matka ;-)))