Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Myszola operowala ona prywatnie, tez ja polecam ;-)netus76 pisze:WITAM WSZYSTKICH WŁAŚNIE WRÓCIŁYŚMY Z PATRYŚKĄ DO DOMKU, JEST PO OPERACJI I DOCHODZI DO SIEBIE, JA POLECAM SZPITAL NA KOPERNIKA I DR. JURKIEWICZ JEST ORDYNATOREM I WSPANIAŁYM LEKARZAM.
netus76 pisze:Żużaczek- witaj, trudno odpowiedzieć na Twoje pytanie, nie jest tak łatwo rozpoznać reluks moczowy, moja córka jak się urodziła bez przerwy płakała dzień i noc, bolał ją napewno brzuszek przy refluksie boli brzuszek, a na dodatek miała bakterie w moczu i miała też upławy z pochwy zielonkawe, warto zrobic badanie moczu dla pewnosci. Rada: Idz do lekarza i powiedz że chcesz skierowanie na mocz ogólny jak i posiew, wtedy będziesz wiedziała, a lekarz nie moze odmówić.
Czekam na odpowiedz od Ciebie.
Za dwa dni idziemy na operacje z Patrysią trzymajcie za nią kciuki
Pozdrawiam
- ha, gratulacje dla małej rekonwalescentki, teraz już napewno będzie dobrze. No i widzisz, nie taki zły ten szpital, jak go malująnetus76 pisze:WITAM WSZYSTKICH WŁAŚNIE WRÓCIŁYŚMY Z PATRYŚKĄ DO DOMKU, JEST PO OPERACJI I DOCHODZI DO SIEBIE, JA POLECAM SZPITAL NA KOPERNIKA I DR. JURKIEWICZ JEST ORDYNATOREM I WSPANIAŁYM LEKARZAM.