makitoza
Fanka BB :)
Witamy dawno nas nie było jutro jedziemy z kubeczkiem na badania. Jak będzie jałowo to ok, jak nie to idziemy na badania na jeden dzień do szpitala. Mamy nadzieję że będzie ok bo bardzo długo tak było. Xobaczymy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
. Ja też dawno nie zaglądałam, ale w końcu się pochwalę, że właściwie całkowicie odstawiliśmy już leki, to znaczy furagin. Po ostatniej optymistycznej cystografii lekarka kazała dawać dwa tygodnie, a dwa tygodnie robić przerwę. Mały w końcu się zbuntował i wogóle odmówił brania leku (wcale się nie dziwię, widać po dwóch latach i pół miał już dosyć) i kategorycznie odmówił przyjmowania go w jakiejkolwiek postaci. Pani doktor poleciła więc odstawić całkowicie. Niedługo znów badamy siuśki, ale jestem dobrej myśli, bo każde poprzednie badanie było dobre - żadnych bakterii. Mam nadzieję więc, że teraz na ten i temu podobne wątki będę wpadać tylko towarzysko:-).