Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzisiaj 7Anne, Który to dpt?
Dopiero 8 stycznia, wiec jeszcze sporo czasu :/Monika ja też się nie znam, a kiedy masz wizytę u lekarza?
annemarie - ja przed punkcja miałam ponad 6000 estradiolu, prg ponad 6. Przy innych hiperkach miałam estriadol prawie 8000. Lekarz mi kiedyś powiedział, że przyjmuje się, że hiperka może wystąpić od 6000 estriadolu. No i podobno ciąża napędza hiperkę.
Hej dziewczyny, trochę się zastanawiam bo wczoraj zrobiłam jeszcze raz bete, czyli 17 dpt i dzis odebrałam wynik 3985, jakaś bardzo wysoka, przypomnę że 10dpt- 170, 11dpt-252 a teraz aż tyle ???
Czy która z was pamięta ile miał tego dnia?? czy ten wysoki przyrost nie jest za duzy??
Annemarie - podobno tak może być. Może w ciąży jesteś, dlatego masz hiperkęja mam strasznie wzdęty brzuch, jakbym była w 9 miesiącu.
Dużo wody pij, 3-4 litry, dieta lekkostrawna, dużo białka. I obserwuj czy sikasz, bo jak przestaniesz to źle.