reklama

Kto po in vitro?

Ja tej
mieszanki jak Anne napisała potrzebuje od pierwszego dnia w tym nowym roku :(
O 15 odlaczono mi kroplowke. Miałam nadzieję że będzie jak ostatnio.. Parę dni bez.. I wrócę znów do domku. Niestety ...
O 17 pojawiły się na nowo regularne skurcze, w ciągu pół godz pojawiły się nawet 2 porodowe.. . Trafiłam na fotelik ginekologiczny.. Szyjka zamiast znów poprawy chociaż minimalnej, to w ciągu dwóch dni leżenia i brania leku przeciwskurczowego z 6 mm jest już 5. Znów wróciłam do kroplowki.. Jeśli nie ustana to czeka mnie cc. O 21 będę mieć pomiar. Był już nawet pediatra. Uspokajal że sytuacja już nie jest tak dramatyczna jak 3 tygodnie temu bo dzieci są zdrowe, silniejsze i więcej już ważą niż ostatnio. Ale niestety to oprzecież jeszcze tak wcześnie... A więc znów cudu nam potrzeba jak na święta.. Czy tym razem się uda.. Mam nadzieję że tak.. Przynajmniej staram się w to wierzyć :(
Ja tej
mieszanki jak Anne napisała potrzebuje od pierwszego dnia w tym nowym roku :(
O 15 odlaczono mi kroplowke. Miałam nadzieję że będzie jak ostatnio.. Parę dni bez.. I wrócę znów do domku. Niestety ...
O 17 pojawiły się na nowo regularne skurcze, w ciągu pół godz pojawiły się nawet 2 porodowe.. . Trafiłam na fotelik ginekologiczny.. Szyjka zamiast znów poprawy chociaż minimalnej, to w ciągu dwóch dni leżenia i brania leku przeciwskurczowego z 6 mm jest już 5. Znów wróciłam do kroplowki.. Jeśli nie ustana to czeka mnie cc. O 21 będę mieć pomiar. Był już nawet pediatra. Uspokajal że sytuacja już nie jest tak dramatyczna jak 3 tygodnie temu bo dzieci są zdrowe, silniejsze i więcej już ważą niż ostatnio. Ale niestety to oprzecież jeszcze tak wcześnie... A więc znów cudu nam potrzeba jak na święta.. Czy tym razem się uda.. Mam nadzieję że tak.. Przynajmniej staram się w to wierzyć :(
Kochana
Annę, może tak być że ta pierwsza krecha była efektem zastrzyku, A teraz bety której wysokość może być jeszcze mała. Stąd różna intensywnosc. Nic nie wiadomo. Ja w ogóle sikaczom nie wierzę, za to wierzę, że dobrze zaczniesz ten rok!
:)
Wtedy wyszedl test w 9dpt,beta w 12 wiec by wyszlo,gdyby nie ten zastrzyk...Anika,albo jestem albo nie.jak przez kolejne 2 dni nie przyjdzie zolza to bedzie juz pol sukcesu.ja w sikacze wierze,pod warunkiem ze robi sie je we wlasciwym czasie.zycie toczy sie dalej do pon.sie tez dokula.zobaczymy.

reklama
annemarie a który to u ciebie dpt? bardzo trzymam za ciebie kciuki. odpoczywajcie w weekend i wracajcie w dobrym humorze :-) :)

Edenlayn moc pozytywnych ciepłych myśli w waszą stronę. życzę ci tego cudu i to przez duże C. uściski dla Was:-) :)

Hej hej,Magda dzisiaj jest 10 dpt.
EDENLYNE KOCHANA MOJA,nie dopuszczam innej opcji jak szczesliwego zakonczenia.mam nadzieje ze jestes w dobrych rekach,w naszych myslach i sercach.Trzymaj sie i badz silna:happy2:

Nie wczesniej niz 10 dni od zastrzykujak to lekarz....chce byc zawsze po pewnej stronie,gdybym niczego nie brala moglabym juz spokojnie testowac.nie ma sie co podniecac,bede to bede,nie to nie.Po 3 stymulacjach,5 transferach,poronieniu nie swiruje bo to tez na koncu nie pomaga:biggrin2:

dzuen doberek :)
Edenlyne &&&&& wszystko bedzie dobrze!!
zreszta tak jak u Anne &&& ja wierze ze to juz to :)
ja dzis obudzilam sie z tak silnym bolem plecow ze pidniesc sue nie moge :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry