Emenems
Fanka BB :)
To niech upoluje jakies włochate zwierze na Korsyce bo u nas -25[emoji23][emoji23][emoji23]Emi-odpowiedz Jana na zaproszenie:jak wroce z Korsyki,moge leciec!!!!!Sie jeszcze zdziwisz jak Ci go wysle,jako babysitter jest TOP![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To niech upoluje jakies włochate zwierze na Korsyce bo u nas -25[emoji23][emoji23][emoji23]Emi-odpowiedz Jana na zaproszenie:jak wroce z Korsyki,moge leciec!!!!!Sie jeszcze zdziwisz jak Ci go wysle,jako babysitter jest TOP![]()
Bola mnie obydwa jajniory,brzucha wzdetego nie mam,ale ogolnie taki nie moj,mdli mnie od rana do wieczora,estradiol mialam okolo 2000 wie niby nie ma tragedii,a czuje sie jakbym miala 10.000annemarie - mnie lekarz ostatnio powiedział, że gdybym dostała @ to hiperka odeszłaby od ręki. Natomiast ja zawsze po stymulacji mam bardzo długie, bolesne i obfite @. Tzn tą pierwszą, bo potem są już normalne. A masz wzdety brzuch, mdłości czy raczej tylko jajniki Ci dokuczają? Dostałaś coś na hiperkę? Mnie ogólnie trzymała 2,5 tyg.
Hess byłam pon.bylo troche wody i pecherzyki po folikach tez wypelnione...takie kiwi ×4 ale dramatu nie bylo.Bede znowu w pon.to zobaczymy co powie.dzieki za dobre rady.annemarie - hmmm, to dziwne, bo w sumie nie powinno być hiperki. Na mdłości spróbuj pić np herbatę słaba z imbirem, imbir to łagodzi. I chyba trzeba poczekać aż po prostu to przejdzie, jak jajniki wrócą do normy. Mnie akurat jajniki prawie nie dokuczały, tylko góra brzucha.
Może warto iść do lekarza, niech sprawdzi jak jajniki się mają, czy nie ma wody w brzuchu.
Przy hiperce powinno pić się 3-4 litry wody i jeść dużo nabiału.