Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
martka83 myslisz ze to by cos dalo?? na FB komentarze sa imienne i co... ciemnogrod nue wstydzi sie swych pogladow![]()
niestetymoże i takze tez ludzie są takimi znawcami w temacie który ich nie dotyczy
Magda jak masz cheć popłkać to, płacz ile chcesz, czasami dobrze to robi takie wylanie emocji i nie duszenie w sobie. a jak juz sie wypłaczesz to głowa do góry i musisz wierzyć w swoje malenstwa, bo wiara czyni cudacześć dziewczyny chciałam tylko przekazać wiadomości z dzisiejszej wizyty, a są takie, że hcg wzrosło ale tylko do 570,4 więc słabo. ale dr jak to dr uspokaja że to nie matematyka. kolejną wizytę mam w poniedziałek tak więc wtedy wszystko będzie jasne...
ciężkie to wszystko i mam chęć popłakać...
a jak myślę o tym braku refundacji programu to mi ręce opadają. te czuby sobie sprawy nie zdają co my przechodzimy...
Kochana glowa do góry nie martw sie na zapas !!! Bedzie dobrze musi być !!! Ale rycz mała rycz jesl ma pomoc !!!cześć dziewczyny chciałam tylko przekazać wiadomości z dzisiejszej wizyty, a są takie, że hcg wzrosło ale tylko do 570,4 więc słabo. ale dr jak to dr uspokaja że to nie matematyka. kolejną wizytę mam w poniedziałek tak więc wtedy wszystko będzie jasne...
ciężkie to wszystko i mam chęć popłakać...
a jak myślę o tym braku refundacji programu to mi ręce opadają. te czuby sobie sprawy nie zdają co my przechodzimy...