reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Noooo, ale zrobiła PIS-owi przyjemność ;D gdyby wiedzieli, rozdmuchali by na cały świat haha;D

Ja też mam taką podjarę, że hej, cały czas mi się micha cieszy :D

Czekam również na relację z usg :)))

reklama
Laseczki,a my sie przenosimy do Czech z naszymi dzialaniami,Wlasnie rozmawialam z Teplicami,miod malina mowia po niemiecku,z tym cudnym czeskim akcentem,juz ich kocham:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

25s.jpg
A to nasza nowa klinika Pronatal Nord.
Mielismy dzialac wHolandii,a wyszlo znowu co innego ,samo zycie...:biggrin2:

Hess i ja się przyłączam do gratulacji. Szok normalnie jak mi pozytywnie ciśnienie od wczoraj podnosisz. Cud nad cudy, takiego tu jeszcze nie było.
A PISowi to by się chyba jednak nie spodobało. Bo musieli by przyznać, że invitro leczy, że zachodzi się po nim w ciążę naturalnie:-)

Hess i ja się przyłączam do gratulacji. Szok normalnie jak mi pozytywnie ciśnienie od wczoraj podnosisz. Cud nad cudy, takiego tu jeszcze nie było.
A PISowi to by się chyba jednak nie spodobało. Bo musieli by przyznać, że invitro leczy, że zachodzi się po nim w ciążę naturalnie:-)

W sumie racja :))) hihi

Anika,
tutaj nie zdzialamy juz nic innego,a tam jest wszystko mozliwe,bedziemy podchodzic do calej pelnej procedury z PID i wszystkim innym co bedzie moglo wykazac w jakim faktycznym stanie sa moje komorki.Ze wzgledu na moja genetyke i Turner Syndrom.Potrzbuje takiego zakonczenia(jesli sie nie uda) zeby moc spokojnie zyc z wiedza ,ze zrobilam naprawde wszystko i temat zamknac.....i otworzyc nowy, skorzystamy z dawcy komorek z czystym sumieniem bede to dzieciatko jak moje kochala .

reklama
Do góry