Tak, ja tez tak miałam, to jest normalne. Nie denerwuj sięDziewczyny, czy Was bolało.... ćmiło podbrzusze? Raz mocniej raz słabiej? W nocy mnie tak męczyło, teraz....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, ja tez tak miałam, to jest normalne. Nie denerwuj sięDziewczyny, czy Was bolało.... ćmiło podbrzusze? Raz mocniej raz słabiej? W nocy mnie tak męczyło, teraz....
Szczególnie w nocy, gdzie szukanie po omacku jest utrudnione a co dopiero zastosowanie szybkiego wsadu doustnego:-)Dziewczyny, czy Was bolało.... ćmiło podbrzusze? Raz mocniej raz słabiej? W nocy mnie tak męczyło, teraz....
Cofnij sie na maj i poczytaj moje i sykatynki jęki to stwierdzisz ze na prawde masz normalna ciążeDziewczyny, czy Was bolało.... ćmiło podbrzusze? Raz mocniej raz słabiej? W nocy mnie tak męczyło, teraz....
Dostałam z 15 smoczków - bedzie z czego wybieracDorotka do usług:-)
Emi, Dorotka no i jeszcze jedno nie kupowac smoków profilowanych jak bedziesz miała w domu małego terroryste, to lepiej miec taki co to do góry nogami tez zadziała. A nie jakies logopedyczne cudo z pięknym obrazkiem, który g... pomoże gdy dziec sie drze tyle ile fabryka dałaSzczególnie w nocy, gdzie szukanie po omacku jest utrudnione a co dopiero zastosowanie szybkiego wsadu doustnego:-)
GiZas u nas to z grubsza wygląda tak... Jest godzina 20.00 mały terrorysta nie chce spać, na szczęście obok dzierlatka głucha i nad nami tez sąsiadeczka niedosłyszy... Lulamy na rekach odkładamy i za 10min się budzi i od nowa.. Smoki, kolysanki, smyranki ... predzej my zasniemy!Walka trwa do g.2.00. Wtedy jak zaśnie to możesz robić wszystko nie obudzisz gadziny. Gradobicie czy trzesienie ziemii by go nie obudziło. No i tak z przerwami na jedzenie. Co 3h nawet oczu nie otworzy tylko sie drze, a że my w drugim pokoju to sie człowiek zabic może o stól, krzesło... I tak z przerwami na jedzenie, przewijanie do godziny 12.00 dziecka nie ma. A potem od nowa... Dzisiaj tresura godz.19.00 kąpiel, jadło do łóżeczka i spać - zimny chów! Bo będę go nosić do 18tki :-) jakies rady?? Ja karmie cyckiem za dnia, ogólnie przewaga jest butli z moim pokarmem, bo karmienie z 1h trwa bo królewicz mi zasypia...i już nie wiem czy sie najadł czy nie..
Podczas stymulacji byłam u Dr Zygler. Potem raz u Wojewódzkiego i Starosławskiej. Ogólnie jest ok, ale trzeba mieć oczy dookoła głowy. Doczekałam się 2 zarodków i ciąży z naturalsa
![]()