reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kate kochana piszesz o kupkach i smoczkach; ) ja już dalszy etap, szukam teraz rady co najlepsze na kaszel u 18 miesięcznego brzdaca. Zaraził się od rówieśnika,troszkę gorączkuje ale niestety wszystkie sposoby podawania syropkow nie wychodzą. Mały uparciuch; )) jutro chyba lekarz nas czeka
Ja prawoślazowy dawałam i uniben do psikania gardła (odpowiednik tantum verde) na ząbkowanie też psikałam ze 3-4 psiki bo to lepsze od żeli, które są smakowe i dzieci zjadają przed działaniem leku.

reklama
Ja obstawiałam ( patrząc na daty prokreacji ) ze ta udana z 10 grudnia i wtedy jakis pęcherzyk pękł przed punkcja ktora była 14 i zrobił sie zarodek ktory schodził jajowodem juz do macicy ale jeszcze nie był w macicy dlstrgo grzebanie przez macice do jajnika nie zaszkodziło bo kropek szedł sobie cicho działającym jajowodem :)
Jednym słowem cwaniak :-) a jak Tu dzisiaj? Wody na miejscu? :-)

Jednym słowem cwaniak :-) a jak Tu dzisiaj? Wody na miejscu? :-)
Wszystko na miejscu łącznie z dzieciorem - uparta sztuka .
Ale rano jak szukałam tętna ( tak tak jak kazda stuknieta ciezowka mam dopplera w domu) znalazłam strasznie nisko na wysokości blizny od cc cxyli wychodzi ze ona juz grubo do dołu ułożona - ale wychodzic nie chce

Emi może ona cwaniara chce po cichutku - było się tyle masować :-) Jutro jak będziesz namierzać to znajdziesz już w łóżeczku
Wszystko gotowe... Łóżeczko i przyjaciele czekają ... Mamusia tez..
ImageUploadedByForum BabyBoom1452718537.512619.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452718537.512619.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452718537.512619.jpg
    197,8 KB · Wyświetleń: 570
Emma dawaj no! sama chętnie bym się wbiła do takiego wyrka! :D ;)

Hess <3 nie mogę się doczekać jutra !!!!! :))))) :tak:
24magda09 super, że już w dwupaku :) kurka nie doczytałam, że Ty już małego szkraba w domu masz :D

Witam nowe koleżanki i te "stare" które wyszły z ukrycia ;) Hess to dzięki Tobie :D

24magda09 super, że już w dwupaku :) kurka nie doczytałam, że Ty już małego szkraba w domu masz :D

Witam nowe koleżanki i te "stare" które wyszły z ukrycia ;) Hess to dzięki Tobie :D
Ta to dzięki niej - przynajmniej ja

reklama

Mamy kochana 18 miesięcznego szkrabika który przewrócił mój życie o 360 stopni w pozytywnym oczywiście znaczeniu :tak::tak: I "udał" nam się przy 1 podejściu, chciałabym bym bardzo aby nie był sam

Do góry