Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Po prostu jak ona sie godzine nie rusza to tragedia juz tskie do głowy przychodzą pomysły co sie moze stac w przenoszonej ciazy ze ja to se bym chyba w łeb strzeliła jakby cos jej sie stałoEmenems, no chcialybysmy, ale masz.prawo do.zmartwień! Każdy etap rządzi się swoimi prawami (i problemami). Głową do góry!
Nie rodzę tylko sie denerwuje i tyle ... Kolejny dzien ktory mnie psychicznie dobija ehhh ale nie chce wam marudzić bo powiecie ze chciałybyście miec takie problemy...
Tak właśnie przedwczoraj w wiadomościach oglądałam ze juz inaczej mówiąmoj tata tez na to polecial...no i peszek. Teraz dopuwro widzi ze Pisiaki to niezrownowazone ludzie
Marudź marudź od tego tu jesteśmyNie rodzę tylko sie denerwuje i tyle ... Kolejny dzien ktory mnie psychicznie dobija ehhh ale nie chce wam marudzić bo powiecie ze chciałybyście miec takie problemy...