Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
INKA ją zapisała się do Dr. Cholewy na pierwszą wizytę jedziemy do Tych AD Clinik jeśli dobrze pamiętam.
Tak to będzie 1 próba i jestem załamana wiadomością że już pewnie nie mamy szan na Rządowe In Vitro;( jeśli chodzi o pieniądze to stać nas tylko na 1 podejście;/
witaj, tydzien temu bylam na wizycie u dr cholewy tam gdzie sie wybierasz, mowil ze w angeliusie utworzyli taka kolejke, ze najpierw pary ktore jeszcze nie miały stymulacji, pozniej pary z jedną stymulacja itd, wiec dzwon moze do angeliusa sie dowiedziec czy jest jeszcze szansa, gdzie indziej raczej juz srednio, w Gyncentrum jest odwrotna kolejnoscINKA ją zapisała się do Dr. Cholewy na pierwszą wizytę jedziemy do Tych AD Clinik jeśli dobrze pamiętam.
Tak to będzie 1 próba i jestem załamana wiadomością że już pewnie nie mamy szan na Rządowe In Vitro;( jeśli chodzi o pieniądze to stać nas tylko na 1 podejście;/
Martka83 bardzo Ci dziękuje za info. Ale do Cholewy muszę czekać aż miesiąc na wizytębo takie kolejki. Nie wiem jak się do niego szybciej dostać;/
❤BoskoEmi jest mamuśką!!!!!