Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
INKA ją zapisała się do Dr. Cholewy na pierwszą wizytę jedziemy do Tych AD Clinik jeśli dobrze pamiętam.
Tak to będzie 1 próba i jestem załamana wiadomością że już pewnie nie mamy szan na Rządowe In Vitro;( jeśli chodzi o pieniądze to stać nas tylko na 1 podejście;/
witaj, tydzien temu bylam na wizycie u dr cholewy tam gdzie sie wybierasz, mowil ze w angeliusie utworzyli taka kolejke, ze najpierw pary ktore jeszcze nie miały stymulacji, pozniej pary z jedną stymulacja itd, wiec dzwon moze do angeliusa sie dowiedziec czy jest jeszcze szansa, gdzie indziej raczej juz srednio, w Gyncentrum jest odwrotna kolejnoscINKA ją zapisała się do Dr. Cholewy na pierwszą wizytę jedziemy do Tych AD Clinik jeśli dobrze pamiętam.
Tak to będzie 1 próba i jestem załamana wiadomością że już pewnie nie mamy szan na Rządowe In Vitro;( jeśli chodzi o pieniądze to stać nas tylko na 1 podejście;/
Martka83 bardzo Ci dziękuje za info. Ale do Cholewy muszę czekać aż miesiąc na wizytębo takie kolejki. Nie wiem jak się do niego szybciej dostać;/
❤BoskoEmi jest mamuśką!!!!!