reklama

Kto po in vitro?

Mowilas przeciez ze ma byc wojna i ma byc krwawo! To se wzielam do serca [emoji23][emoji23]
Bez znieczulenia bo dac nie chcieli hahah ale polozna odbierająca porod mowi ze do 10.15 urodzę :)duzo sie nie pomyliła, ja na samej porodówce byłam po 8 wiec porod tak na prade 2h, bo partych nie licze bo one nie bola tylko sie mega kupę wali taka półroczna :D
Miedzy 9 a 10 cm to tak, maz jako wieszak sie przydał :)
Znaczy wstawałam na skurcz, wieszałam sie mu na reku bo ustać nie mogłam i prawie paluchy mu złamałam hahahahh
Zobacz załącznik 742780
A to moja corka [emoji23][emoji23]jeszcze opuchnięta i juz z charakterem
Slodka

reklama
10348383_692509614162961_8437713257344649147_n.jpg

Witam dziewczyny
Jak ja Wam zazdroszcze ze jestescie w Polsce
Dzisiaj mialam termin testu ok zrobilam maz pojechal z wynikiem i testem przy okazji po recepte
Ja liczylam ze oni jutro kaza przyjsc mi na bete
A jak dla nich to jeszcze za wczesnie masakra jakas
Nie stac mnie prywatnie placic i musze czekac
A dzis zle sie czuje bola mnie plecy brzuch jakbym @ miala i boje sie coraz bardziej:(
A to z dzisiaj i co mi z tego jak dalej nic nie wiem i sie niepokoje
Jedynie wyznaczyli termin usg Na 1.02
Tak mnie martwia te bole @

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    791,3 KB · Wyświetleń: 84
  • image.jpeg
    image.jpeg
    430,8 KB · Wyświetleń: 78
Mowilas przeciez ze ma byc wojna i ma byc krwawo! To se wzielam do serca [emoji23][emoji23]
Bez znieczulenia bo dac nie chcieli hahah ale polozna odbierająca porod mowi ze do 10.15 urodzę :)duzo sie nie pomyliła, ja na samej porodówce byłam po 8 wiec porod tak na prade 2h, bo partych nie licze bo one nie bola tylko sie mega kupę wali taka półroczna :D
Miedzy 9 a 10 cm to tak, maz jako wieszak sie przydał :)
Znaczy wstawałam na skurcz, wieszałam sie mu na reku bo ustać nie mogłam i prawie paluchy mu złamałam hahahahh
Zobacz załącznik 742780
A to moja corka [emoji23][emoji23]jeszcze opuchnięta i juz z charakterem
Genialne zdjecie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry