reklama

Kto po in vitro?

reklama
karolina35 witaj, miło Cię poznać :)
Anika11 - GRATULACJE!!!! I to jest ten moment, kiedy wszystkie Ci zazdrościmy :) :0 :) A tak serio, to teraz już tylko potrzebujesz duuuużo relaksu, żeby kropek zdrowo rósł.
Ewa651 - a nie można tej bety gdzieś indziej zrobić? Dużo to kosztuje? Kurcze, nie zazdroszczę Ci nerwów, pewnie siedzisz i tupiesz nóżkami z niecierpliwością... Chociaż - krechy mówią same za siebie :)

Dziewczyny, przeraziłyście mnie tą hiperką. Myślałam, że to się zdarza tylko czasem, a wygląda na to, że to standard :(
Choć mi to raczej nie grozi - estradiol 536 po 11 dniach stymulacji. Ostatecznie rosną tylko 3 pęcherzyki, czwarty odpuścił :( Jutro znów wizyta - prawdopodobnie kończymy stymulację i przygotowujemy się do punkcji. Czyli ja dalej jadę na jakość :) Ale boję się, że przy tym poziomie estradiolu, to jeszcze się okaże, że te moje 3 pecherzyczki to jeszcze puste będą :(

Super Anika:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:ale mi sie morda usmiecha.

Chira Ty sie nie boj o E2 ,ty sie boj o progesteron;-) ;);-) ;);-) ;),bo to jest najwazniejsze do transferu,masz wynik?:-D
a dlaczego maja byc puste??,wcale nie jest taki niski,doczytalam i nie kumam:baffled:

Ostatnia edycja:
anika11 czekam i czekam na info:-) i jest dobra wiadomość:-p gratki trzymam kcuki za pozytywne zakończenie. Zbadaj prg jak dziewczyny mówią, bierz Mg, nospe odpoczywaj,a lekarz przepisał cos "na zapas" clexane czy cos? po pozytywnej becie w invikcie mi chcieli dac. Ja odpuściłam bo u mnie od początku cos było nie tak... nawet do usg nie doszłam.

Emi widze, ze noworodki chyba tak maja, ze nie spia w nocy. poczatkowa euformia zamieni się w mega dół, gdy spac będziesz tylko 2h. U mnie jak M wrócił do pracy, to było ciężko, ale organizm(mój) się dostosował:-) jednak mam taką cerę teraz, ze pani w sklepie się pytała co mi się stało..:-( i wieczna zgage, bo trawie chyba cały czas... A dzieciaczki nie spia w nocy, bo nie produkują melatoniny dlatego kp w nocy jest tak istotne, bo w pokarmie jest. No i zmienia się skład mleka - nocne to tłuszcze, mocno sycące adzienne to białka.

najki doczytałam ostatniego posta:-p a dupa boli po porodzie bo jak dziec wychodzi to się wszystko rozciąga, wiec boli krocze. Potem jak dziec wychodzi uciska na kiszke itp..No i podczas szycia, lekarz sprawdza czy Ci nie przeszył odbytu. Wiec wszystkie otwory oprócz gebowego i usznego są testowane:-p Poza tym od parcia potrafią wyjść hemoroidy a czasem tylko opuchlizna jest.. Ja byłam przeorana jak studentka w akademiku:-p

moniusia trzymam kciuki za ostatnei podejście, do trzech razy sztuka:-p jestem ciekawa co pokombinowali podziel się info.. Domyślają się czemu słaba odpowiedz na stymulacje jest??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry