reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, ja po wizycie. Kropek ma 9,4 mm, serce bije, wszystko jest ok. Tylko od 2 dni dopadła mnie rwa kulszowa.

Hess super :-) :) Ciesze sie Twoim malym nauralnym cudem :happy:

Teraz jestem na etapie poszukiwania wózka. Myślałam, że to będzie super przyjemne ale niestety ceny mnie odbiły wózek, który nam się podoba i jest funkcjonalny( waski i lekki ) kosztuje prawie 6 tyś. :( a używanego nigdzie nie mogę znaleźć

Kachna ja polecam ten
. Tfk tez myslalam ale nie podobaja mi sie te podnozki :( Ten jest w miare tani. Ale zalezy co sobie do niego tez skompletujesz. Ja kupilam z fotelikami. Jest lekki, zwrotny , waski, wjedziesz w kazde drzwi. Ja jestem bardzo zadowolona.

Hess stań w lekkim rozkroku połóż ręce na biodrach kciukami do przodu zacznij robić lekkie przeprosty w tył na początek zrób 3 i sprawdź czy ból nie idzie niżej do nogi jeśli nie to zrób jeszcze 7 jeśli ból będzie w tym samym miejscu albo jak pójdzie wyżej w kierunku do kręgosłupa to powtarzaj po 10 razy to ćwiczenie co godzinę. Jak siedzisz to wkladaj sobie zwinięty ręcznik pod odcinek ledzwiowy. Spróbuj też sobie rozmasowywac lewy podkładek ( napięcie mięśnia gruszkowatego może dodatkowo nasilac objawy) jeśli nic ci się nie będzie poprawiać to napiszę co dalej robić

UWAGA, przejmuję kalendarz :) DAWAĆ ZNAĆ :)

STYCZEŃ:

22: anika11- piękna, wyższa beta :-)
29: Hess - usg Kropka :-)

LUTY:
01: Ewa651 - usg Kropka :-)
12: Hess: wizyta u ginki prowadzącej ciążę

yplocka1 - początek stymulacji

MARZEC:
moniusia_ - początek stymulacji

No to kochana nasza kolejna kalendarzowo dziewczyno :)
26.01 kontrola szyjki
29.01 usg prenatalne
08.02 kontrola u poloznej
19.02 usg kontrolne

Dziekuje :blink::yes:

reklama
STYCZEŃ:

22: anika11- piękna, wyższa beta :-)
26: Edenlayn - kontrola szyjki
29: Hess - usg Kropka :-)
29: Edenlayn - usg prenatalne

LUTY: