Fajnie tak poczytać jak piszecie o wóziach itd.
Napawa to optymizmem 
Mój M. był wczoraj u androloga. Powiedział, że nie ma co się oszukiwać - jest źle.
Są dwie możliwe przyczyny:
1. Genetyka
2. Bakteria, np. chlamydia (bardzo dużo osób ma i bardzo uszkadza to dna plemników,
dr powiedział, że bardzo dobrze, żeby to było to)
Miałam dużą nadzieję, że może to być chlamydia. Ale jak zaczęłam czytać to choroba weneryczna ;/ i, że niby mimo tego, że mówią niektórzy nie można się nią zarazić np. w basenie.
Ani ja, ani on nigdy w życiu nie był z nikim.
I trochę mnie złapał dół, że pewnie to nie to i że sprawa nie wygląda ciekawie
Troszkę się boję, że on tak po prostu ma kiepściutko, że nie można tego naprawić
i że prawdopodobnie tutaj, w genetyce leży główna przyczyna niepowodzeń
Mój M. był wczoraj u androloga. Powiedział, że nie ma co się oszukiwać - jest źle.
Są dwie możliwe przyczyny:
1. Genetyka
2. Bakteria, np. chlamydia (bardzo dużo osób ma i bardzo uszkadza to dna plemników,
dr powiedział, że bardzo dobrze, żeby to było to)
Miałam dużą nadzieję, że może to być chlamydia. Ale jak zaczęłam czytać to choroba weneryczna ;/ i, że niby mimo tego, że mówią niektórzy nie można się nią zarazić np. w basenie.
Ani ja, ani on nigdy w życiu nie był z nikim.
I trochę mnie złapał dół, że pewnie to nie to i że sprawa nie wygląda ciekawie
Troszkę się boję, że on tak po prostu ma kiepściutko, że nie można tego naprawić
i że prawdopodobnie tutaj, w genetyce leży główna przyczyna niepowodzeń
, potrzebne sa. Chyba ze maja juz na sklepie juz i mozesz u nich kupic. My ciezko z tym mielismy na poczatku. Bo wozek zamowilam na amazonie aby latwo mozna bylo oddac do naprawy gdyby "cos" niz jezdzic z nim do Polski. Czekalismy dlugo az pojawia sie te adaptery tez na amazonie bo nigdtie nie mozna bylo ich dostac
Juz mielismy zrezygnowac ale moj M napisal do Amazonu i udalo mu sie dowiedziec ,ze te adaptery beda tylko za ok 10 dni.. to bylo na poczatku roku. i faktycznie pojawily sie pare dni temu. i zamowilismy. Bo niestety MUSZA BYC. probowalam wlozyc same foteliki do spacerowki , bo jakas dziewczyna z innego forum tak polecala, bo tez miala problem kupic ten adapter. ale porazka.. fotelik caly sie buja i nie jest stabilny. To nieodpowiedzialne i nigdy bym bez adapteru nie wsadzila tych fotelikow. Na filmiku tez masz pokazane ze ten facet zaklada adapter. tylko dla blizniakow musisz miec podwojny adapter, w calosci a nie te krotkie na jeden fotelik bo nie zapniesz ich .