reklama

Kto po in vitro?

KOCHANA STRASZNIE CI GRATULUJĘ!!! HURAAAAA!!!

UWAGA, przejmuję kalendarz :) DAWAĆ ZNAĆ :)

STYCZEŃ:

22: anika11- piękna, wyższa beta :-)
26: Edenlayn - kontrola szyjki
29: Hess - usg Kropka :-)
29: Edenlayn - usg prenatalne

LUTY:
01: Ewa651 - usg Kropka :-)
08: Edenlayn - kontrola u położnej

12: Hess - wizyta u ginki prowadzącej ciążę
19: Edenlayn - usg kontrolne

yplocka1 - początek stymulacji

MARZEC:
moniusia_ - początek stymulacji

Kochana dopisz mnie na 25.01 wizyta kontrolna przed Crio

reklama
Hess śliczny kropek niech zdrowo rośnie [emoji4]
Anika11 moje gratulacje !!! Jutro beta pewnie bedzie juz duzo większa [emoji2]
Pieknie sie ten rok zapowiada ,tyle pozytywnych bet i mam nadzieje ,ze bedzie wiecej ...sama nie moge sie doczekać kiedy zacznę juz cała procedurę [emoji4]
Czekam na @ ,która ma sie pojawić 31 stycznia ,potem ovulastan ( ogolnie to prosiłam o krotki protokół ,bo miałam lepszy wynik przy krótkim ,ale podobno invicta nie stosuje krótkich i musze znowu na długim byc [emoji35]) i stymulacja . Wiem ,ze to szybko zleci ,ale póki co wlecze sie niesamowicie ...

Martka leci leci. Najgorszy jest czas oczekiwania od transferu do testu, później od testu do serca. A jak już serce usłyszysz to leci jak nie wiem. Ja jutro zaczynam 12 tydzien . Ale według dzisiejszego usg jutro zaczynam 13 . Synuś jest o tydzień większy. Od główki do pupki ma 5 i pół cm . A z nogami to już byk;p

reklama
Martka leci leci. Najgorszy jest czas oczekiwania od transferu do testu, później od testu do serca. A jak już serce usłyszysz to leci jak nie wiem. Ja jutro zaczynam 12 tydzien . Ale według dzisiejszego usg jutro zaczynam 13 . Synuś jest o tydzień większy. Od główki do pupki ma 5 i pół cm . A z nogami to już byk;p

O kurcze, to już nie jest maleństwo;)
Dobrze czytać takie pozytywne informacje:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry