reklama

Kto po in vitro?

reklama
Marta, ja zawsze pytam lekarza, jakiej klasy są zarodki. Ale Ty sobie teraz tym głowy nie zajmuj, tylko spokojnie czekaj na pozytywny wynik bety ;) ja właśnie czekam na pierwsze usg Kropka,to mój drugi tranafer (pierwszy też udany, ale niestety na krotko:( )

Powodzenia!

anika11 super, że się udało :) 3-mam kciuki za usg ;) przy pierwszym transferze "czułam" , ze mam "coś" w sobie...wiem, że to głupio brzmi ale miałam taką świadomość że w moim brzuszku jest ze mną fasolką...a teraz nie czuję nic :( może ot dlatego, że przy pierwszym transferze widziałam zarodek na usg a teraz nie? a może po porostu teraz mam do tego większy dystans...????kurczę, miałam nie świrować a tym czasem chodzą mi po głowie same głupoty :/

Ma_rat lata szperania w Internecie ( ponad 7 lat) nie jedna by fakultet z ginekologii zrobiła. Ja akurat lubię wiedzie co mi lekarze zalecają. Niestety na początku starań nie trafialam na dociekliwych lekarzy więc trzeba było wszystkiego samemu się dowiadywać.

Ma_rta nie da się nie swirowac czas oczekiwania to najgorszy czas ale będzie dobrze i tym razem ci się uda. U mnie obecnie 23 tydzień ciąży bliźniaczej czego i tobie życzę :) :)

Kachna84 gratuluję ☺dziewczyny w którym dniu po transferze robilyscie hcg?ja za pierwszym razem zrobilam w 10 dniy i wynioslo 215 a 3 dni później już było po wszystkim

Kachna84 gratuluję ☺dziewczyny w którym dniu po transferze robilyscie hcg?ja za pierwszym razem zrobilam w 10 dniy i wynioslo 215 a 3 dni później już było po wszystkim
Witaj Marta, ja także robiłam bete w 10 dpt a miałam podaną blastkę 5 dniową przy crio i wyniosła 170, a teraz jestem w 11 tygodniu ciąży i trzymam za wszystkie staraczki kciuki :) i oczywiście przesyłam fluidy ciążowe żeby Was wszystkie pozarażać :D

reklama
Dziewczyny moze ktoras potrzebuje Decapeptyl IVF 0,1 ml 5szt gdyby ktoras potrzebowała pisać wiadomość . Buziaki spokojnej nocy

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry