Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pimafucin to lek na drozdzaki czyli grzybice.jestes pewna ,ze ja masz???bo to moze byc podraznienie od luteiny,jak przypuszczamy.Swoja droga,krem ten stosuja kobiety w ciazy,nie jest zabroniony.Zadzwon do lekarza,popros o inna forme progesteronu,bo np.nie wiem w jaka interakcje wchodzi prog.z mascia?trzymaj sie cieploDziewczyny od 2 dni mam swędzenie intymne a jestem 5 dzień po transferze 5 dniowych blastek,stosuję pimafucin bo mam go w domu,trochę pomaga cz taka infekcja nie zaszkodzi moim kropeczkom?biorę luteinę 3x100
Limonka to może być niestety od luteiny bynajmniej w moim przypadku tak było. Zmieniłam na lutinus choć cena jest masakryczna a za 1 razem dostałam luteine doustną . Kochane właśnie a czy jest jeszcze wogole ta luteina doustna??????Dziewczyny od 2 dni mam swędzenie intymne a jestem 5 dzień po transferze 5 dniowych blastek,stosuję pimafucin bo mam go w domu,trochę pomaga cz taka infekcja nie zaszkodzi moim kropeczkom?biorę luteinę 3x100
Wykreśliło mnie znów; )) 15 transfer; ))LUTY:
12: Hess - wizyta u ginki prowadzącej ciążę
13: anika11 - Kropkowa wizyta :-)
15: moniusia_ - wizyta stymulacyjna
15: Ewa651 - usg Kropków :-)
15: Emenems - kontrola wagi u Em
16: Bety72 - MEGA, WYPASIONA BETA!!! :-) <3
19: Edenlayn - kontrola szyjki + usg
22: aniolkowamama - prenatalne :-)
22: Nova-2016 - wizyta kontrolna przed transferem :-)
23: Hess - usg prenatalne (w abonamencie)
24: annemarie - wizyta w nowej klinice :-)
24: Edenlayn - badania prenatalne
26: Hess - usg prenatalne + Pappa (prywatnie)
yplocka1 - początek stymulacji
inka26 - początek stymulacji
MARZEC:
10: Edenlayn - termin CC :-)