reklama
annemarie
Fanka BB :)
Dziewczyny na co bierzecie koenzym q10?? W czym on pomaga? Pytam, bo rozważam zakup
polepsza jakosc komorek,
wszystkie suplemanty i wit bierzemy co najmniej 3 miechy wczesniej,bo tyle potrzebuje komorka do powstania.
Anika,mialo byc po polsku
Caroline_07
Zaciekawiona BB
Dziewczyny czy możecie polecić jakiegoś psychologa, zajmującego się niepłodnością? Najlepiej z Warszawy lub niezbyt dalekich okolic.
agatek28
polepsza jakosc komorek,
wszystkie suplemanty i wit bierzemy co najmniej 3 miechy wczesniej,bo tyle potrzebuje komorka do powstania.
Anika,mialo byc po polsku![]()
Dzięki! Czyli mogę śmiało łykać? Wasi partnerzy też biorą koenzym?? Co jeszcze bierzecie? Mi lekarz zalecił femibion natal 1, wit d i magnez, sama się boję brać coś na własną rękę, żeby nie zaszkodzić. Codziennie jem pestki dyni i orzechy brazylijskie. Robię koktajle owocowe, soki owocowo-warzywne.
Mój małż natomiast bierze tylko salfazin i macę i też orzechy brazylijskie.
Caroline_07
Zaciekawiona BB
Szkoda, ze wczesniej do Was nie trafilam, eh... wczesniej bym zaczela z tym koenzymem. A teraz jestem w polowie stymulki, ale i tak kupie i bede brala.
Staram sie tez wody wiecej pic.
A kawe pijecie?
Zwróć tylko uwagę na to jaki Koenzym kupujesz. Czytałam że część tych aptecznych jest słabej jakości. Jak znajdę link do artykuł o Koenzymie, który kiedyś czytałam, to Ci prześlę. Ja brałam jeszcze Inofem - też podobno dobrze wpływa na jakość komórek.
reklama
agatek28
Agatek, dodaj 2łyżki oleju lnianego tloczonego na zimno.
Ja kawy zawsze piłam mało, makaymalnie dwu filiżanki dIennie. Ale od transferu nie.
Ale do czego mam dodac??
Podziel się: