Onadlaniego trzymam kciuki 
. Odnośnie twojej babci to czasem tak bywa, że ktoś z rodziny odchodzi żeby zrobić miejsce dla dla kogoś nowego kto ma przyjść. Mój dziadek zmarł 26 października i niestety nie dowiedział się o moich blizniakach.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny proszę o radę. Dziś mam wizytę i usg przed planowanym crio. zgodnie z planem powinnam być w 2 dc. Moje cykle zwykle są regularne. Podczas dwóch ostatnich brałam estrofem i duphaston - czy mogło to wpłynąć na opóźnienie @ ?
Jestem wściekła bo ponad miesiąc czekałam na ta wizytę by ruszyć z przygotowaniem do transferu a tu lipa. Co w tej sytuacji może zaproponować lekarz? Wizyta dopiero wieczorem :-(
Nova, ale ale ogóle doatalas @? Może zadZwoń, przesuń wizytę?
Annemarie, jeśli to o mojego Kropka pytałam, to Co powiem, ze mocno wierzę, ze ma się dobrze. Ja ok, spalabym ciągle, brzuch raczej nie dokucza, innych sensacji też nie ma. W niedZielę wizyta)
Nova-ja dostalam okres w zeszly czwartek po 42 dniach.Trzeba sie niestety z tym liczyc ,ze od lekow do stymulacji organizm jest kompletnie wyglupiony i potrzbuje czasu ,zeby znowi normalnie funkcjonowac. Mozesz przyspieszyc okres lekami(czgo bym w zyciu nie robila!!! ) bo to jeszcze bardziej zaburzy Ci caly cykl.
My w srode mamy wizyte w nowej klinice i od pczatki marca mialam zaczac nowa stymulacje. I tez nic z tego nie bedzie bo wszystko sie o 2 tyg .przesunelo.A mialam zawsze jak w zegaarku co 28 dni.
Nie sadze ,zeby lekarz Ci co innego zaproponowal jak uzbroic sie w cierpliwosc.