Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już miałam zero nadziej zw coś się wykluje a teraz zaczynam wierzyć Dziękuję dziękuję dziękuję Wam dziewczynyDziewczynowszystko zgodnie z planem,twoj fostipur to moj fostimon,w ostatniej stym.mialam 300 jednostek i tez to nie pomoglo.Widac,to dopiero zaczyna od 7 dnia bo wczesniej tego usg moze nie wylapac.Ja moja druga stymulacje przelecialam cala na 225 i mialam 14 jajec,teraz 300 i bylo 6 .Wiec ,myslenie im wiecej tym lepiej jest troche bledne.I oczywiscie ,ze bedzie dobrze,
![]()
czekam na wieści15.40....zwariuję chybadzięki za pamięć :*
strasznie dużo ja tu jestem 1 dzień i jestem w szoku ze tyle się dzieje .Po godzinie mam o wiele lepszy humor i więcej nadzieiStrasznie dużo się tu dzieje
Wszystkim Wam życzę pogodnego dnia i dużo nadziei
trzymam kciuki żeby każdej z nas w końcu się udało...
czekam na tą magię jutro 11.05 przekonam się czy działaWita Ewa,,jajca rosna okola 2mm na dobe wiec moze musisz byc dluzej stymulowana,Masz dobrze ustawione leki,nawet jak ci dolozy Fostipuru 300 to wierz mi ,nie rzuci Ci to na lopatki.U mnie widac jajory dopiero okolo 7-8 dnia i stymulacje mialam zawsze pomiedzy 12-14 dni.
Oprocz tego to forum ma magiczne wlasciwosci,wiec wszystko jeszcze moze sie zdarzyc![]()
DziękujęEwunka mi też wolno rosły jajeczka nawet przy zwiększonej dawce. Ja byłam stymulowana pomiędzy 12-14 dni. Więc głowa do góryI trzymam kciuki, żeby jajeczka rosły
![]()