Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby rosły, za to ciągle dźganie sie igłami muszą sie odwdzięczyć i rosnąć7 dzień stymulacji 14 zastrzyk zrobiony . Jutro 2 usg i mam nadzieje ze te jaja zaczną rosnąć![]()
Do tego mam 6 opakowan Bemfola 150j.Dziewczyny przy stymulacji mam menopur. Ale to sie bierze tylko jednego dnia? Bo ja myslalam ze przez kilka dni.
Lekarz zapisal dawke 225j, ja kupilam 2 opakowania menopur 600. Czyli mam wziasc jednego dnia 2 zastrzyki? I wszystko, czy po zmieszaniu odmierzyc jakas ilosc?
Prosze Was o pomoc bo ja jestem zielona![]()
Dziewczyny przy stymulacji mam menopur. Ale to sie bierze tylko jednego dnia? Bo ja myslalam ze przez kilka dni.
Lekarz zapisal dawke 225j, ja kupilam 2 opakowania menopur 600. Czyli mam wziasc jednego dnia 2 zastrzyki? I wszystko, czy po zmieszaniu odmierzyc jakas ilosc?
DziękujęOby rosły, za to ciągle dźganie sie igłami muszą sie odwdzięczyć i rosnąćpowodzenia jutro na usg
Nie mam pojęciaDo tego mam 6 opakowan Bemfola 150j.
A na karcie napisane ze Bemfola i Menopur brac zawsze razem. Tylko ze ja mam za malo tego Menopuru, wiec jak to mam brac?
dzwon do lekarzaJeszcze bede sie widziec z lekarzem zanim wezme te zastrzyki, ale chcialam wczesniej sie dowiedziec jak to wyglada i czy nie mam tego za malo.Nie mam pojęciadzwon do lekarza
Dziewczyny przy stymulacji mam menopur. Ale to sie bierze tylko jednego dnia? Bo ja myslalam ze przez kilka dni.
Do tego mam 6 opakowan Bemfola 150j.
A na karcie napisane ze Bemfola i Menopur brac zawsze razem. Tylko ze ja mam za malo tego Menopuru, wiec jak to mam brac?