reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Anne&&&&&&& bedzie dobrze! Gratulacje wszystkim nowym ciezarowka, tym ktore jeszcze czekaja na ♡♡♡ i tym ktore juz je widzialy :) U mnie jeszcze 3 miesiace czekania i jadziemy z tym koksem :)

reklama
Edenlayn &&& z dzis :) Jeju jeszcze tylko troche ponad 2 tyg zostalo a pamietam ten strach o szyjke przed swietami! a tu jeszcze troche i babelki beda z Toba :)

Dziewczyny ja po wizycie w klinice pierwsze USG i rozczarowanie,dwa puste jaja plodowe.Kurcze boje sie powtorki z przed 9 miesiecy wtedy bylo podobnie pusty pecherzyk i nicht sie nie zmienialo do 8 tygodnia a skonczylo lyzeczkowaniem.Man dosc,kurcze tylko sie zaplakac.

Niestety szyjka mi się skrucila ma tylko 1. 4 cm. Muszę leżeć i w sobotę mam kontrolę jak nic się nie zmieni to szpital

Kachna, o kurczę! Mam nadzieje, że szpital Cię ominie, a szyjka przedtsnus wariowac!!! &&&&

Marluna, który to dzień po transferze?

Marluna bardzo mi przykro:hmm: co ci powiedzial lekarz?

kachna to wypoczywaj kochana. A przypomnij ktory to tydzien?

reklama
Dziewczyny ja po wizycie w klinice pierwsze USG i rozczarowanie,dwa puste jaja plodowe.Kurcze boje sie powtorki z przed 9 miesiecy wtedy bylo podobnie pusty pecherzyk i nicht sie nie zmienialo do 8 tygodnia a skonczylo lyzeczkowaniem.Man dosc,kurcze tylko sie zaplakac.
Marluna który to dzień po transferze?

Do góry