Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zatapiam smutki![]()
Dzieki Monia :* na dniach będę mieć opis histeroskopii i wynik histopato + wynik fragmentacji DNA. Ostatnio dzwoniła do mnie koordynatorka z Invicty i powiedziała, że jak będę miała komplet dokumentów, to mam im wysłać to mailem. Tak zrobię i liczę, że wtedy już oddzwonią z konkretnym terminem...Wczoraj jeszcze na innym forum, dziewczyna czekająca na drugie podejście-jak ja, doczekała się telefonu i wizytyWięc, tfu tfu (coby nie zapeszyć!) liczę, że na dniach i do mnie zadzwonią..
Dobrze zrozumiałas mam torbiel endometriona .We wrześniu miałam operacjie wycięto 2 torbiele i jajowod z powodu wodniaka . I 1 torbiel mi zostawili bo miała 1 cm i strasznie ciężko było się do niej dostać nie chcieli uszkodzić jajnika .Stwierdzili ze więcej szkody niż zysku. Po operacji dostałam anty potem kazali odstawić by sprawdzić rezerwę jajnikowa po operacji . Przed miałam 5.6 po operacji 1.2 .Gdy byłam bez antykoncepcji torbiel urosła do 3 cm mimo to zaczęli Stymulacjie no bo co ? Znów operacjia ? Wybrali ze lepiej stymulować na dzień wczorajszy torbiel ma 4.7 na 3.5 . A organizm wytworzył przeciwciała i nie zareagował na stymulacjęEwunka,
skoryguj mnie bo chyba zle zrozumialam ,masz torbiel i lekarz zgodzil sie na stymulacje?
Ja torbiel powyżej 4 cm musiałam operować bo przy takiej nie jestem dopuszczona do in vitro .A jak wiadomo torbiel endometriona sama nie zniknieA co do torbieli ewy tez mnie to zastanawia. Ja przez torbiel musiałam pauzować cykle.