reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niekoniecznie. Mysle ze okolo 20 tyg to na pewno poczujesz. Kobiety które juz wcześniej rodziny czuja wcześniej nawet w 16 tyg a pierwiastki trochę później. Ja poczułam równo w 20 tyg. A ile razy swirowalam wcześniej czy to aby dziecko się nie poruszylo?! Oczywiście to byly tylko wymysly przyszłej matki paranoiczki ktora czekala na pierwszy kopniak. A waga raczej nie ma tu nic do rzeczy. Tym bardziej ze pamiętam jak pisalas i wiem ze nie masz jakiejś ogromnej nadwagi!!!

Marluna,Bety,Ewa651,Onadlaniego,Carola. Gdzie sie podziewacie,wylazic z krzakow.Nasze forum jest jak przysiega malzenska:w zdrowiu i w chorobie na dobre i zle dni:):):):)
Jestem, czytam, czasami coś napiszę, i bardzo wszystkim kibicuję :). u mnie nic się nie dzieje. Zrobiliśmy sobie przerwę, żeby odpocząć od tego wszystkiego co się przez ostatni rok u nas działo, stymulacji, nieudanych prób, ciągłego podporządkowywania każdego dnia pod leczenie i wyjazdy do kliniki... Przyśpieszyliśmy o kilka miesięcy naszą 10 rocznicę ślubu i za tydzień jedziemy na naszą rocznicową wycieczkę. Jak braliśmy ślub, to wyobrażałam sobie nas za te 10 lat.... z trójką dzieci... ehhhh.

Caroline milo ze anne dala rade wyciągnąć cie z krzaczorow. A jeśli można zapytać to gdzie wyjeżdżacie?
Lecimy Na Wyspy Kanaryjskie - coś zupełnie innego niż zawsze, bo 10 lat nie byliśmy na typowej wycieczce hotelowej. Zawsze sami wszystko załatwiamy, wsiadamy w samochód i jedziemy w mało plażowe miejsca, ale teraz stwierdziliśmy, że bardzo nam się przyda, żeby cały dzień były nielimitowane drinki z palemką, leżak, a obok basen ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry