Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MartiniM trzeba mocno wierzyć a nie z góry zakładać że się nie uda!!! Bądź dobrej myśli. I przede wszystkim cierpliwości do oczekiwanej bety; ))Ja mialam tak w tamtym roku ,ze mialam urlop a tu trafila sie procedura z ktora ruszylismy i caly urlop zszedl na wizytach w klinicei jeszcze w dodatku sie nie udalo, w tamtym roku jesienia lekarz mi powiedzial ze na rzadowy program sie pewnie juz nie zalapiemy wiec jak nie to nie... pojechalismy wykupic sobie wycieczke na czerwiec
a tu na poczatku roku telefon ze sa fundusze i mozna podchodzic
no i teraz zobaczymy dzisiaj 3dpt, wycieczka wykupiona,ale przeciez tak naprawde niewiadomo czy sie uda czy nie ,a przeczucia mam zle...
Kochana ale zobaczysz że jeszcze troszkę i pojedziesz na swoje wymarzone wakacje z dzidziusiem; ))) kiedy masz wyniki histero ?A co do urlopów..to ja pewnie znów zostanę z niczym... :/ oczekiwanie na ostatnie podejście sprawia, że nic nie mogę zaplanować..dupa.
Oby...ale juz 2 razy moje przeczucia sie sprawdzily :/ obiecywalam sobie ze tym razem bede spokojnie czekac i nie myslec o tym ale jednak...MartiniM trzeba mocno wierzyć a nie z góry zakładać że się nie uda!!! Bądź dobrej myśli. I przede wszystkim cierpliwości do oczekiwanej bety; ))