Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NIE dostałaś antykoncepcji na wyciszenia. ? Koleżanka po hiper dostała opakowanie antykoncepcji w następnym cyklu hormony na stymulację endometrium i wtedy transfer udany .Dziewczyny mam pytanie , czy w cyklu po hiperce nadal produkuje się wiele pęcherzyków? Jestem w połowie cyklu i od wczoraj bolą mnie oba jajniki, czuje jakby tam się coś ostro działo
Chyba nie produkuje się już wiele ale nadal może być tam nieźłe zamieszanie i chyba to normalne że dokuczają. Tak mi sie wydaje ale to tylko moja teoriaDziewczyny mam pytanie , czy w cyklu po hiperce nadal produkuje się wiele pęcherzyków? Jestem w połowie cyklu i od wczoraj bolą mnie oba jajniki, czuje jakby tam się coś ostro działo
NIE dostałaś antykoncepcji na wyciszenia. ? Koleżanka po hiper dostała opakowanie antykoncepcji w następnym cyklu hormony na stymulację endometrium i wtedy transfer udany .
Wiec chyba wszystko prawidłowodopiero w kolejnym cyklu zaczynam estrofem i encorton
.Przy in vitro czekanie to chyba coś do czego poprostu v trzeba się przyzwyczaić