onadlaniego30
Fanka BB :)
Teraz czekam na wizytę 23.03 myslalam ze predzej a tu mi powiedzieli ze 4 tyg po transferze.
Ja 5 tyg po transferze dopiero :/...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz czekam na wizytę 23.03 myslalam ze predzej a tu mi powiedzieli ze 4 tyg po transferze.
Na takiej wizycie, jak będziesz mieć szczęście, zobaczysz bijące serduszkoDziewczyny a na takiej wizycie co ciekawego jest pewnie jakieś usg? Te zastrzyki później dalej? Narazie wszystko biorę do dnia wizyty..
HejKachna, wierzę, że mimo pojawiających się na ktg skurczow, to jeszcze z Malucgami w brzuchu trochę sobie pozyjecie) trzymam kciuki mocno!
Martini, myślę, że juz zobaczysz serduszko. No i na pewno ustalicie leki.
Madzionga, jak się czujesz?
Dobrej soboty!
Zastrzyki do końca 1 trymestruNa takiej wizycie, jak będziesz mieć szczęście, zobaczysz bijące serduszkoa tak to ustalicie jakie leki będziesz dalej brać i tyle...
ja zastrzyki mam brać do końca pierwszego trymestru. Ale pozostałe leki zostały odstawione.
co dzień 
Wiesz co, to nie jest takie straszne. Najważniejsze żeby dobrze byłoZastrzyki do końca 1 trymestruco dzień
![]()