ewelin86
Fanka BB :)
To będziemy miały tylko kilka dni różnicyEwelin to ja po Tobie jakoś zacznę stymulację, tak mi chyba wyjdzie mam nadzieję ale to pewnie zależy od mojego wyciszania się![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To będziemy miały tylko kilka dni różnicyEwelin to ja po Tobie jakoś zacznę stymulację, tak mi chyba wyjdzie mam nadzieję ale to pewnie zależy od mojego wyciszania się![]()

Niestety u mnie tylko bank nasienia pozostał, ale jeżeli w tym roku się nie uda to będziemy starać się o adopcje. Mój M bardziej wierzy niż ja, bo ja już się w tamtym roku podałam. Ale odpoczelam trochę od tego wszystkiego i znów wracam do gryraźniej zawsze weselejpowiem wam szczerze ze jestem szcześliwa ze jednak bedziemy miec In Vitro bo jakieś rok temu nie dawali nam wgl szans na In Vitro lekarz powiedzial nam ze jedynie zostaje nam bank nasienia lub adopcja
przenieslismy sie do innej kliniki i wkoncu usłyszeliśmy pierwszy raz od 3 lat ze jednak jest szansa
![]()