Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie ma się co martwić przeniósł Ci punkcjie by dać szansę podrosnac tym mniejszym . A transfer odwołany by tam wszystko wróciło do normy i zarodek miał konfortowe warunki do zagniezdzenia tak lepiej bezpieczniej mniej ryzykowne. Wiem czekanie jest męczące bo chciało by się już. .... teraz trzeba czekać by te małe podrosly a reszta się nie martwić .Czesc dziewczyny. Jestem tu nowa i potrzebuje waszej rady doświadczonychjestem w trakcie pierwszej stymulacji do icsi. W czwartek byłam na pierwszym poglądzie doktorem stwierdził że punkcja w pon ale transfer odwołany bo ryzyko ohss. Pęcherzykow dużo ale trochę jeszcze małych a estrdiol 2100 dzisiaj estradiol 4900 ale pęcherzyki bardzo mało urosły bo największy ma 17mm i przenoszą mi punkcję. Boje się że wogóle nic z tego nie będzie. Co o tym myślicie? Amh mam 12 i książkowe pco.
I jeszce jajeszcze ja! jeszcze ja!
za kilka dni powinna przyjść @ i od 2dc zaczynam tabletki14.03 mam wizytę
małycud witajjaki u Was jest problem?
widzisz,nie ma sie co czaic,trzeba dzialacA przypomnij na kiedy planowane miałaś mieć usg?Kochane!
myslicie, ze jest sens iść jutro na usg?
Bo sie zastanawiawiam czy jutro je wcisnąć sie do lekarza pod głupim pretekstemBędę jutro 20dpt.
![]()