Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agi, ja też z Medartu od dawna już. Z przerwą tylko na ifv rządowe. Ale to u nich miałam diagnostykę i 3iui. Moja lekarka jest dr K-P. A Ciebie kto prowadzi,
Falka - to zaproszenie jest do grupy Nasze HistorieNie znalazłam tego zaproszenia, ale co tam, poki mnie nie wywalicie to pisze. Słuchajcie odroczyli mi transfer bo ryzyko ohss...a czy istnieje jakas taka możliwość że za miesiąc mogą mi też odroczyć? Po punkcji (która mam jutro w dzień kobiet) mam się zgłosić w 20-21dc żeby zobaczyć czy będę mogła mieć crio w przyszłym cyklu. Miała któras z Was tak że nie pozwolili na crio? Któras z Was przeszła przez to paskudne ohss?
Nie znalazłam tego zaproszenia, ale co tam, poki mnie nie wywalicie to pisze. Słuchajcie odroczyli mi transfer bo ryzyko ohss...a czy istnieje jakas taka możliwość że za miesiąc mogą mi też odroczyć? Po punkcji (która mam jutro w dzień kobiet) mam się zgłosić w 20-21dc żeby zobaczyć czy będę mogła mieć crio w przyszłym cyklu. Miała któras z Was tak że nie pozwolili na crio? Któras z Was przeszła przez to paskudne ohss?
annemarie dziekuje za zaakceptowanie zaproszenia do grupy
Dziewczyny czy któraś z was leczy się w gym centrum w Katowicach???![]()
Nie znalazłam tego zaproszenia, ale co tam, poki mnie nie wywalicie to pisze. Słuchajcie odroczyli mi transfer bo ryzyko ohss...a czy istnieje jakas taka możliwość że za miesiąc mogą mi też odroczyć? Po punkcji (która mam jutro w dzień kobiet) mam się zgłosić w 20-21dc żeby zobaczyć czy będę mogła mieć crio w przyszłym cyklu. Miała któras z Was tak że nie pozwolili na crio? Któras z Was przeszła przez to paskudne ohss?
Mnie T.Ż, zadowolona jesteś z nich?
ja też tak mam,że nie mam żadnych objawów. ....A który to Twój tydzień?Kachna jeśli nie jest gorzej to dobrze! Do którego tygodnia musicie wytrzymać zeby było bezpiecznie? 32tc?
Moniusia powodzenia dzisiaj!!!!!!
Madzionga dzięki że pytasz. U nas dobrze :-) samopoczucie ok, wróciłam do pracy, ale tylko 3 dni w tygodniu i staram sie bardzo uważać. Odliczam dni do wizyty u położnej żeby posłuchać serduszka No i na ruchy sie juz nie mogę doczekać. Na razie jest dla mnie abstrakcją ta ciąża, bo nic nie czuje :-)
Ewa???
Nowym dziewczynom zycze powodzenia i zostańcie tu, bo kciuki nas wszystkich działają cuda!