reklama

Kto po in vitro?

Ja miałam normalnie po anty @. Jak to po anty była krótka i skąpa ale nie mialam wątpliwości więc trudno mi coś pomoc...

Czy Was tez tak cycki po stymulacjach bola?? Nie mogę się dotknąć :/

reklama
Witajcie dziewczyny :-) Jestem tu nowa, zawsze tylko podglądałam Wasze wpisy, opinie, porady...i wreszcie postanowiłam sama się odezwać. Po 2 latach starań, badań, zabiegów zdecydowaliśmy się z M na in vitro - Nasza ostatnia nadzieja. Nie ukrywam, że każdy Wasz wpis, że się udało ogromnie motywuje!!! Czy jest ktoś, kto leczy się w Poznaniu?
Ja :)))

Madzionga masz jak się czujesz?masz jakieś objawy /dolegliwości? Dopytuje bo znowu zaczynam swirowac. .....nie siusiam już tyle,nic mnie nie boli,piersi jakie były takie są.....mój P mówi żebym zadzwoniła do swojego gin ale co mu powiem? ???Panie doktorze nic nie czuję? ????:( :(

Marta, nie przejmuj się tak tymi objawami. Ja nie miałam praktycznie żadnych. Nie sikam po nocach, biust urósł mi w 9tygodniu, lekkie mdłości trwały tydzień, poza tym nic. Lepiej tak, niż z głową w muszli klozetowej ;) wszystko jest dobrze :)

Marta, nie przejmuj się tak tymi objawami. Ja nie miałam praktycznie żadnych. Nie sikam po nocach, biust urósł mi w 9tygodniu, lekkie mdłości trwały tydzień, poza tym nic. Lepiej tak, niż z głową w muszli klozetowej ;) wszystko jest dobrze :)
wiem,wiem...nie wiem co mi się stało że tak swiruje, nigdy taka nie byłam. ....chyba po prostu boję się że moje szczęście szlag trafi:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry