Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.. ok godz 14 mowia nam, ze to potrwa jeszcze z godz.. ja glodna, bo posilek ostatni o 23.. zmeczona tym czekaniem, bo przeciez ile mozna siedziec, wszystko juz bolalo, mowie do M ze chyba wczesniej sama tu urodze... no i... po 14 wzieli mnie, aby podac mi na wzmocnienie kroplowki.. Dla bhp przypieli ktg.. skurcze.. badanie ok 15 przez lekarza.. rozwarcie juz na 3 cm... . i dopiero, wtedy zaczeli sie ruszac !!!!!
. Zmieniano mi opatrunek... i okazalo sie ze zamiast rozpusczalnych szwow na ktore wyrazilismy zgode, oni zalozyli mi normalne 
po czym informujac, ze wprawdzie moge wyjsc po 5 dniach ale 7 dnia musze wrocic zeby je sciagnac !!!! No noz w kieszeni mi sie otworzyl.. niby jak ????? sama po operacji ??? z dziecmi i czekac kilka godz, jak to w szpitalu ???? !!!! Nie mamy tu rodziny zeby ktos zajal sie dziecmi, jeszcze zaczelam je karmic i niby jak to zrobic ?? Mleka jeszcze nie mam na tyle,zeby dwojce starczylo. Wczoraj moj M specjalnie z rana przyjechal, aby porozmawiac z lekarzem i go opr. ! Skonczylo sie na tym ze .. chciala najwczesniej sciagnac dopiero w sumie dzis ale powiedzielismy ze nie ma opcji bo nie mamy jak przyjechac, a polozna tu nie ma na to uprawnien. Pozatym tu jest 1 szew.. wiec ciagna za nitke i wyciagaja jedna nic...Mam teraz zakaz dzwigania, podnoszenia, schylania , moczenia tego przez 2 -3 dni bo moze sie rana otworzyc ! Kurde 10 lat temu w Polsce juz po 5 dniach sciagali i wszystkie kobiety zyja, po 7 przyszla polozna i scigla np co drugie, jesli w szpitalu nie sciagli wszystkich.Poprostu porazka! Powiedzialam M ,zeby mnie stad zabieral, bo ja tu zwariuje 

Właśnie kazał brać :/ I zaczął, że jest wysoki i za chwilę pomału zaczął mi tłumaczyć i pokazywac na rozpisce co mam brać 2x dziennie duphaston i 2x dziennie coś tam na C crinone chyba. A ja nie zajarzyłam, że to już teraz mam brać, dopiero później patrzę, że to już teraz.Moniusia to ja już nie rozumiem. Kazali Ci brać czy nie brać? :-)
od punkcji? ??teraz to już całkiem nie wiem jak mam liczyćchyba po prostu zapytam swojego gin. i tyle
cała noc nie mogłam spać przez ten ból gardła i katar
chyba w końcu czas coś z tym zrobić. ....miłego dnia dla wszystkich
![]()