Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja czerwone wino pilamWszystkiego najlepszego kobietki z racji naszego święta
Ja też tak z ciekawości zawsze szperalam w necie co robić a czego nie robić przed po transferze. Za pierwszym razem postanowiłam leżeć nie przemęczac się itp. I nic z tego nie wyszło. Teraz postanowiłam robić to co do tej pory nie myśleć że mam kropka. Wiem, że nie jest łatwo nie myśleć że jest w brzuchu kropek. Ale teraz jak będzie transfer pewnie znów poleże 2 dniczasami człowiek się zastanawia czy jak nie wychodzi to czegoś nie przeoczyl czy mógł jednak leżeć czy zmienić jakieś nawyki itp
teraz powiedziałam do M, że będę jeść orzechy i pić czerwone wino przed transferem może to coś pomoże![]()
Nie wiem. Pytałam czy mam robić jakieś badania to lekarka powiedziała ze do 17.03. nie. Biorę duphaston 3x2, prolutex 1x1 i luteine dopochwowo 100mg 2x1. Myślę że to bardzo dużo...

Ja raz przed transferem też piłam wino i jadłam orzechy brazylijskie i miałam wtedy najsłabsze endometriumtakże teges. Jednemu pomoże innemu nie. Trochę loteria chyba
Monia niczym kura zniosę zaraz jajo![]()
Boże dlaczego to takie niesprawiedliwe?Jestem...
Dzis koncze swoja przygode z in vitro.
3 sie nadawaly nic sie nie zaplodnilo.
Ivf nie jest droga dla nas, cos jest glebiej nie tak,ale nikt nam nie moze pomoc.
Dzieki Wam sie trzymalam przez te 3 podejscia, dziekuje Wam bardzo... czas obrac inna droge..