Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to prawdaOczywiscie,ze nie wyszlam , zabilam ją argumentami,ze bzdury opowiada i zamiast ludziom pomóc to ich jeszcze bardziej zdolowala,szkoda gadac...smutne to w sumie.
To super ze sie odezwałaś ,bo juz byłaś na liscie osob poszukiwanych listem gończym :-)) :-)) :-)) :-)) ciesze sie,ze wszystko z wami Ok´:-))Dziewczyny wszystko OK po usg poprostu tak sie zle ostatnio czuje ze tylko spie I wciaz mi Nie dobrze prawie Na neta Nie patrzylam
Wiec tak jestem 11tydz4dni w ciazy malutka ma 4 cm czemu malutka bo moja lekarka juz tak bardzo wcześnie powiedziała ze ona widzi córkę wiadomo jeszcze moze sie zmienić
Natomiast dziś byłam zakładać kartę ciazy
Następne usg następny czwartek 17.03 o sprawdzanie czy dzidzi ma zespół downa jak oni to patrzą
Także wszystko narazie oki pozdrawiam kochane
Chciałam zapytać ile kosztuje taka elektroniczna niania i jakie to ma działanie.[/Q
Cudnie,gratulujeDziewczyny udalo sie!!!! Zrobilam dwa testy, na tym czulym 10 mam dwie grubiutkie kreski. Jestem przeszczesliwa.
Najpierw zrobilam ten z czuloscia 25 patrze nic sie nie pojawia, to od rrazu ten lepszy, i na jednym i drugim pojawila sie ddruga kreska. Tylko ze na tym czulszym jest bardziej widoczna :-) :-) :-)
no to sroda uratowana