reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Laski zrobiłam 3 test i też pozytywny. W zasadzie to się nie wybieram na betę, 3 testy nie mogą kłamać :) Zresztą pytałam lekarza czy po sikańcach mam robić betę, mówił, ze nie ma potrzeby

Ps. w tym pre teście jest kreska, słaba ale jest :) bardziej widoczna na żywo niż na zdjęciu

piękne testy, moje marzenie :)
gratulacje ogromne , a tak nie wierzyłaś :)

reklama
W ktorym tygodniu pierwsze usg? I jak sie liczy tyg? Dzisiaj niby mam 4 tc? Czy zaczynam 5tc?

Mam apke na tel ktora pokazuje ze zaczelam 5tc, a dokladnie dzis mam 4t0d

Agatek gratulacje!!!!!! :) super news z rana :)

U ja wczoraj zrobiłam badania do endokrynologa i zła jestem, bo w listopadzie moje TSH wynosiło 1.5 (po miesiącu zażywania leku na obniżenie) potem w styczniu miałam już 1.1 a teraz (biorąc te same dawki leków) skoczyło mi do 2.24.. :/
Dziwne.
Czy poziom TSH jest różny w różnych dniach cyklu???

Jak ja Wam zazdroszcze tych II :) U mnie jeszcze cos kolo 80-90 dni i tez zaczynym :) Teraz to juz z gorki :)

Wogole u mas dzis taki piekny dzien ze ide podlubac cos w ogrodku:)

Też robiłam na czczo..i oczywiście nie brałam porannej dawki leku. Ale o dc doktor nie wspominała

Najki nie wydaje mi się by dc miał tu znaczenie, mi też TSH bardzo skakalo i co chwila zmienialysmy z moją endo dawki, mi powiedziała że czasem tak właśnie skacze

reklama
Do góry