reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny! Co na przewlekłe przeziębienie i temperaturę 38,5? :( pomocy. 3 dzień leze w łożku :((
Ja w pierwszej ciazy jak zachorowalam to tak: litrami wrecz pilam wode z miodem i cytryna (to bardzo szybko postawilo mnie na nogi), do tego herbatka z sokiem malinowym (domowym, od babci), kanapki z czosnkiem i syrop dla ciezarnych. Pomoglo :-) :-) :-)

Laski dzwonilam do lekarza, pogratulowal, usg za 3 tyg!!! <dopiero>
Skoro wyszly mi 3 pozytywy, nie musze robic bety, w razie bolow nospa, magnez. Caly czas lutinus.

Moj ost zarodek sie nie zamrozil :'(

Z tego wszystkiego zapomnialam zapytac o picie kawy, pije 1 dziennie. Nadal moge??

Ja w pierwszej ciazy jak zachorowalam to tak: litrami wrecz pilam wode z miodem i cytryna (to bardzo szybko postawilo mnie na nogi), do tego herbatka z sokiem malinowym (domowym, od babci), kanapki z czosnkiem i syrop dla ciezarnych. Pomoglo :-) :-) :-)

Skoro wyszly mi 3 pozytywy, nie musze robic bety, w razie bolow nospa, magnez. Caly czas lutinus.

Z tego wszystkiego zapomnialam zapytac o picie kawy, pije 1 dziennie. Nadal moge??
Pewnie ze możesz

Agatek moje gratulacje :) aż ta kawa to różne opinie :) ja zawsze rano piłam i po udanym transferze też piłam aż do poniedziałku :) odrzucilo mi ją :) teraz wolę wypić melisę miete albo herbatkę z cytrynka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry