Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A który droższy może będzie lepszy
Na fostipur 2 razy zareagowalam bardzo dobrze za 3 wcale zobaczymy jakie chęci będzie miał teraz mój organizm . Zwiekszyli mi też dawkę miałam fostipur 225 I monopur 75Drozszy jest -Gonal bo jest w Penie,czyli nie musisz mieszac skladnikow,nie sadze zeby byl dlatego lepszy,ale moze Ty na to lepiej zareagujesz.Ja mialam zawsze Fostimon i bylo ok.
OGLOSZENIE PARAFIALNE:
Moniusia potrzebuje troche czasu ,zeby sie posortowac,pozbierac sily,poprawic korone,wystawic cyca do przodu i dalej dzialac.Nie podda sie i to najwazniejsze.Na czas jej L4kalendarz bedzie prowadzila mgr.Anika.Nareszcie bedzie po polsku
Anika musi i tak lezec,nie chce robic skarpet na drutach ,wiec w ramach gimastyki miesni reki bedzie ogarniala temat .
Wszelkie newsy prosze do Aniki.Yupijajej![]()

w ciąży mnogiej? ;/ no świetnie... ;/ idź dziewczyno na ten bezpłatny urlop... zrob to dla sowjego spokoju i zdrowia dzieci.... :*Ja jestem okolo 7 tygodnia, o krwiaku nic nie mowil,stara krew byla rano a teraz jest taki caly czas rozowawy sluz na papierze po kazdym pojciu do wc.
Lekarz w klinice wczoraj stwierdzil ze nie ma powodow do oszczedzania i mam normalnie zyc, tzn praca, i inne rzeczy.