ewelin86
Fanka BB :)
O tak zdarzały się. Raz przepłakałam pół dnia, a innym razem jak tylko jakiś głupi artykuł przeczytałam też łezki popłynęłyChyba nie da się zasnąć. ..
Mialyscie takie ryczki przy stymulacji ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O tak zdarzały się. Raz przepłakałam pół dnia, a innym razem jak tylko jakiś głupi artykuł przeczytałam też łezki popłynęłyChyba nie da się zasnąć. ..
Oj nie dramatyzujRacja
Oj będzie ciężko
Jak pomyślę, że jak będą bliźniaki, bo na czwarte piętro wchodzić to będzie nie lada wyczyn
![]()
Ja od teściowej usłyszałam, że powinnam sobie tarczycę zbadac, bo przecież to nie jest normalne...poracha coO tak zdarzały się. Raz przepłakałam pół dnia, a innym razem jak tylko jakiś głupi artykuł przeczytałam też łezki popłynęły![]()
Przy 1 stymulacji takChyba nie da się zasnąć. ..
Uff czyli nie jestem szajbnieta :-)O tak zdarzały się. Raz przepłakałam pół dnia, a innym razem jak tylko jakiś głupi artykuł przeczytałam też łezki popłynęły![]()
CiiiiiOj nie dramatyzujja będę z wycieczką maszerowac na 2
![]()
Czekam już na ten poniedziałek i wieści jak Ci służy ten gonalChyba nie da się zasnąć. ..
Ja już zbadana mam. I nawet ustabilizowana wiec to nie to :-)Ja od teściowej usłyszałam, że powinnam sobie tarczycę zbadac, bo przecież to nie jest normalne...poracha co
Ostatnią miałam w sierpniuEwelin 86,kiedy mialas ostatnia stymulacje?