Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To fakt u mnie wie czesc ze in vitro mialam czesc nie jest wtajemniczona bo tez nie uznawalam tego za konieczne wiedza tyle co musza i ze jestem w ciazy i to im tez musi wystarczycMartini, u mnie 3 koleżanki pracy wiedzą, ale reszta nie. To specyficzne środowisko i większość pań mogłoby być moja mama, więc... ale życzliwość jest
Punkcja wypadła w wakacje, więc problemu też nie miałam. Ale jak były wizyty przed crio, to już musiałam kombinować, bo w szkole nie ma urlopu...
Najki, popieram L4. Nasza droga długa i wyboista, nie ma nic ważniejszego od Malucha.
A od lekarza rodzinnego nie możesz zakombinowac L4? Ja rodzinnej otwarcie powiedziałam, o co chodzi i nie było żadnych problemow
Guru sektySluchaj sekciaroczy to bylo twoje pierwsze podejscie?
Bo pieknie Ci to poszlo,wszystko przez TE moc![]()
tak moje pierwsze podejście. Taaak mam w sobie te moc mam te moc 
No nie do końca to tak słodko wygląda. Hormonalnie tez kuleje i kilka innych ******* mi się szweda za mną. Martwię się tym, że idzie ładnie, pięknie, a w końcu jak pierdyknie to się nie podniose. Ot tyle.No bój się Boga . Nie masz się czym martwić. ? Masz 25 lat amh 1.7 hormony ok . Reakcjia organizmu na Stymulacjie zaskoczyła wiec inaczej być nie może . Zależy z jakimi problemami ludzie podchodzą do in vitro Ty raczej z tych zdrowszych jesteś brak jajowodu .Nie denerwuj mnie ze się martwisz ze za szybko ze za łatwo .
O tak musimy jej dać tę mocWestaice-no no no nozostanmy przy tej mocy tej nocy,a jutro musimy ja Moniusi przekazac ,zeby wrocila z bananem na twarzy
![]()

Ciesz się ze dobrze idzie . Masz świadomość że może być gorzej to dobrze .Ale nie zamartwiaj się na zapas.Guru sektytak moje pierwsze podejście. Taaak mam w sobie te moc mam te moc
No nie do końca to tak słodko wygląda. Hormonalnie tez kuleje i kilka innych ******* mi się szweda za mną. Martwię się tym, że idzie ładnie, pięknie, a w końcu jak pierdyknie to się nie podniose. Ot tyle.